ΤΟΠΙΚΑ

Νέα… προσκλητήρια για παραιτήσεις αντάλλαξαν Γ. Μουλάς και Μαργ. Πατσιαντάς

νέα-προσκλητήρια-για-παραιτήσεις-αν-312286

Με τη λήξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Νέα… προσκλητήρια για αμοιβαίες παραιτήσεις από τις θέσεις ευθύνης τους, αντάλλαξαν ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, Γ. Μουλάς και ο επικεφαλής των Δρόμων Συνεργασίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Το λεκτικό επεισόδιο – επανάληψη αντίστοιχου στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, σημειώθηκε με την ολοκλήρωση της συζήτησης των θεμάτων στη χθεσινή συνεδρίαση.

Την αντιπαράθεση άνοιξε ο κ. Μουλάς, ο οποίος με αφορμή τις αιχμές της αντιπολίτευσης για την προγραμματική σύμβαση με την αναπτυξιακή εταιρεία Δήμου Τρικκαίων για την παροχή δωρεάν ασύρματου δικτύου στο Βόλο και απευθυνόμενος προς τα μέλη των Δρόμων Συνεργασίας, τους κατηγόρησε για τον επικεφαλής τους. «Εσείς έχετε επικεφαλής το Μαργαρίτη Πατσιαντά που σας έχει περάσει επτά γενεές. Ντροπή σας κύριε Πατσιαντά. Εκλεχθήκατε από το ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πρέπει να παραιτηθείτε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μουλάς. «Είναι ανέντιμο αυτό που κάνεις. Ντροπή σου εσένα. Εσύ πρέπει να παραιτηθείς που έχεις απαξιώσεις το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου. Η παράταξή μας είναι αυτοδιοικητική και εσένα δεν σου επιτρέπουμε κρίσεις και επικρίσεις», απάντησε ο κ. Πατσιαντάς.

Αργότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την προγραμματική σύμβαση η παράταξη των Δρόμων Συνεργασίας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι «ο κύριος υπεύθυνος για το συνεχή κατήφορο που βιώνει ο ανώτερος θεσμός της πόλης».

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου