ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα με επιτυχία 100% για τα Εκπαιδευτήρια Προμηθέας

πρεμιέρα-με-επιτυχία-100-για-τα-εκπαιδευ-359549

Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων πέρασαν στην Τριτοβάθμια και μάλιστα στις σχολές της πρώτης επιλογής τους

Λένε ότι «η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται»… Και για τα Εκπαιδευτήρια Προμηθέας που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις με υποψηφίους μαθητές τους, η πρώτη χρονιά συμμετοχής συνοδεύτηκε με επιτυχία στο 100%.

Το σύνολο των μαθητών των εκπαιδευτηρίων Προμηθέας που έδωσαν πανελλαδικές, κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μάλιστα στη σχολή της πρώτης επιλογής τους.

Μάλιστα σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του εκπαιδευτικού οργανισμού, Δρ. Χριστίνα Λαλιώτου – Μορφωνιού οι μαθητές του Προμηθέα δεν χρειάστηκε να κάνουν φροντιστηριακά μαθήματα εκτός σχολείου, όπου ακολουθείται μαθητοκεντρική μέθοδος διδασκαλίας.

Ανάμεσα στην πρώτη «φουρνιά» των επιτυχόντων του Προμηθέα, ο Δημήτριος Νάνος που εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και η Ελίνα Αλεξίου που πέρασε στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θράκης.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της πολύχρονης προσπάθειάς μου. Πιστεύω ότι οι κόποι των δύο τελευταίων ετών με οδήγησαν στην επιτυχία και κατ’ επέκταση στην επίτευξη ενός αξιόλογου αποτελέσματος που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Αλλωστε, η αγάπη και το μεράκι για τη μουσική αποτελούν αναμφίβολα βασικό παράγοντα για την επιλογή αυτής της σχολής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο μου τον Προμηθέα καθώς και τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα την καθηγήτρια της Μουσικής που με την αρωγή και την επιμονή τους ενίσχυσαν σε μεγάλο βαθμό την όλη προσπάθεια», αναφέρει ο Δημήτρης Νάνος.

«Υστερα από μακρά προσπάθεια κάθε νέος και νέα της ηλικίας μου κλήθηκε να λάβει μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, οι βαθμολογίες των οποίων έχουν ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό. Η προχθεσινή μέρα ήταν αυτή που έσβησε και την τελευταία αμφιβολία. Ενα τηλεφώνημα από τον Προμηθέα και τους γονείς μου ήταν αρκετό για να έχω το μεγαλύτερο χαμόγελο χαράς και ικανοποίησης. Με συγκίνηση μου ανακοίνωσαν ότι κατάφερα να εισαχθώ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Ξάνθης στο τμήμα των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Το όνειρό μου λοιπόν, ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου, πραγματοποιήθηκε. Η οικογένειά μου και οι δάσκαλοί μου με συντρόφευαν σε αυτό το μακρύ και κουραστικό ταξίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τους καθηγητές μου στον Προμηθέα, στους οποίους οφείλω το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας και της χαράς μου. Τους ευχαριστώ και νιώθω τυχερή που τους είχα δίπλα μου σε αυτή την πρώτη μάχη της ζωής μου», επισημαίνει από την πλευρά της η Ελίνα Αλεξίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου