ΤΟΠΙΚΑ

Αναμνηστικά μπλουζάκια, κούπες και σακίδια

αναμνηστικά-μπλουζάκια-κούπες-και-σα-411362

Από το Βιβλιοπωλείο Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Θεσσαλίας

Πάγκο με αναμνηστικά μπλουζάκια, κούπες και σακίδια, στο Θόλο του κτιρίου Παπαστράτος, έστησαν χθες το πρωί, υπάλληλοι του Βιβλιοπωλείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους που συμμετείχαν στην τελετή ορκωμοσίας να αγοράσουν ένα αναμνηστικό από το ίδρυμα που θα τους θυμίζει τη φοιτητική τους ζωή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εκτός από τα βιβλία που εκδίδονται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, από το Βιβλιοπωλείο του ιδρύματος διατίθενται πλέον t-shirt προς 5 ευρώ, polo προς 15 ευρώ, κούπες προς 4 ευρώ και σακίδια προς 8 ευρώ, ακόμη και κοσμήματα που κατασκευάστηκαν από φοιτητές.

Με τον τρόπο αυτό τονώνονται τα ταμεία του Βιβλιοπωλείου, τα οποία σύμφωνα με την υπεύθυνη πωλήτρια, Αναστασία Κουβελά, επιστρέφουν στο ίδιο το ίδρυμα μέσω της Εταιρείας Αξιοποίησης Περιουσίας του ιδρύματος για την κάλυψη αναγκών.

Στόχος είναι η πώληση των αναμνηστικών προϊόντων να γίνει γνωστή στην κοινωνία. Μέχρι στιγμής η δραστηριότητα ασκείται στο πλαίσιο συνεδρίων. Σημειώνεται ότι το Βιβλιοπωλείο Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Θεσσαλίας, λειτουργεί τα τρία τελευταία χρόνια στο ανακαινισμένο κτίριο Τσικρίκη.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου