ΤΟΠΙΚΑ

Εσοδα 50.000 ευρώ στα δημοτικά ταμεία από το παζάρι

εσοδα-50-000-ευρώ-στα-δημοτικά-ταμεία-από-το-418874

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη η διοργάνωση

Εσοδα άνω των 50.000 ευρώ μπήκαν στα δημοτικά ταμεία από τη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος.

«Παρόλο που περάσαμε ένα ανατριχιαστικό δεκαήμερο, στο οποίο κυριάρχησαν οι εικόνες με τις ουρές έξω από τις κλειστές τράπεζες, ο κόσμος επισκέφθηκε το παζάρι, βγήκε έξω, χάρηκε. Και διαπίστωσε ότι το παζάρι που διοργανώσαμε δεν είχε καμία σχέση με το καρακιτσαριό προηγούμενων ετών», ανέφερε ο κ. Μπέος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που «έπιαναν τους σουβλατζήδες και τους ρωτούσανε πόσα πλήρωσαν». «Αν κάποιος που διαχειρίστηκε τη διοργάνωση του παζαριού, έχει εμπλοκή σε διαπλοκή τους καλώ να το καταγγείλουν. Αλλά είμαι σίγουρος για την ομάδα μου. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Δεν είμαστε όμοιοι με άλλους. Κι εσείς εκτίθεστε για μία ακόμη φορά», πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

Επί του θέματος ο επικεφαλής των Δρόμων Συνεργασίας, Μαργ. Πατσιαντάς σχολίασε ότι διαψεύστηκαν οι αρχικές προσδοκίες ότι τα έσοδα θα ήταν της τάξης των 100.000 – 150.000 ευρώ.

Αχ. Μπέος: «Δεν ξέραμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκλεινε τις τράπεζες».

Μ. Πατσιαντάς: «Εστω και με κλειστές τράπεζες, κάτι έγινε. Και τις τράπεζες δεν τις έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αχ. Μπέος: «Μετά το παζάρι, η όλη περιοχή θα αναβαθμιστεί. Θα υπάρχει συνεργείο της διεύθυνσης πρασίνου για να συντηρεί το μέρος. Και ο Τσίπρας θα είναι ο επόμενος ηγέτης για πολλά χρόνια αν μπορέσει να καθαρίσει το κόμμα από τον κόπρο του Αυγεία».

Αναλυτικό απολογισμό για τα έσοδα από την εμποροπανήγυρη που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, ζήτησε η επικεφαλής της Επιλογής Ευθύνης, Νατάσσα Οικονόμου, ενώ ο επικεφαλής της Δύναμης Βόλου, Μιχ. Μιτζικός, προέτρεψε τη δημοτική αρχή του χρόνου να διοργανώσει το παζάρι στο Πεδίο του Αρεως «για να καθαρίσει κι εκεί ο τόπος».

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ

Κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν τη διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ που θα φιλοξενήσει ο Βόλος, απηύθυνε εξάλλου, ο κ. Μπέος, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Η διοργάνωση θα στοιχίσει στα ταμεία του Δήμου περίπου 150.000 ευρώ. Ωστόσο όπως υποστήριξε ο ίδιος, θα γίνει μεγάλη διαφήμιση της πόλης και της χώρας, ενώ παράλληλα θα τονωθεί η τοπική οικονομία. Υπογράμμισε ότι ήδη τα ξενοδοχεία δεν έχουν ούτε ένα δωμάτιο εύκαιρο, ότι θα τονωθεί οικονομικά η πόλη και ο τουρισμός της περιοχής.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου