ΤΟΠΙΚΑ

Στα 35 τα κενά σε Γυμνάσια και Λύκεια της Μαγνησίας

στα-35-τα-κενά-σε-γυμνάσια-και-λύκεια-της-475709

Σε Γυμνάσια και Λύκεια σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε από το ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας

Σε 35 ανέρχονται οι κενές θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία, με την πλειονότητα, 29 στον αριθμό, να αφορά σε θέσεις στη χερσαία Μαγνησία.

Χθες, ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, η καταγραφή των κενών στα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού και οι καταστάσεις αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

Με βάση την καταγραφή που έγινε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα περισσότερα κενά εντοπίζονται στους κλάδους των φιλολόγων και βιολόγων.

Τις λίστες με τα κενά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, θα αποστείλει στο Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου οι θέσεις να καλυφθούν μέσω της διαδικασίας των μεταθέσεων που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Στους πίνακες που εξέδωσε το ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας, καταγράφονται αναλυτικά οι ώρες ανά μάθημα, οι διαθέσιμοι καθηγητές και τα κενά ή πλεονάσματα.

Συγκεκριμένα, τα κενά στην α’ περιοχή μετάθεσης εντοπίζονται στους εξής κλάδους: 10 φιλολόγων, 2 φυσικής αγωγής, 1 γεωπόνου, 1 πλοιάρχου, 4 φυσικών, 1 χημικού, 10 βιολόγων.

Αντιθέτως, η πληθώρα των πλεονασμάτων καταγράφεται στους καθηγητές πληροφορικής (συνολικά 18) αλλά και στους καθηγητές ξένων γλωσσών και συγκεκριμένα γερμανικής γλώσσας (11) και αγγλικής γλώσσας (9).

Τα κενά στη β’ περιοχή μετάθεσης, έχουν ως εξής: 1 καλλιτεχνικών, 1 οικονομολόγων, 2 μουσικής, 2 βιολόγων.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου