ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρυθμούς εκλογών οι καθηγητές

σε-ρυθμούς-εκλογών-οι-καθηγητές-478027

Για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Σε τροχιά εκλογών μπαίνουν από σήμερα οι καθηγητές της Μαγνησίας, προκειμένου να εκλέξουν τη νέα διοίκηση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας αλλά και τους αντιπροσώπους τους για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Σήμερα, στις 11 το πρωί, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

Οι εκλογές θα γίνουν αύριο, Πέμπτη 11 Ιουνίου. Τέσσερις θα είναι οι παρατάξεις που θα δώσουν τη μάχη της κάλπης: Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση, ΔΑΚΕ και Ολοι Μαζί- Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών.

Από τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων, απουσιάζει το όνομα του απερχόμενου Προέδρου Σωκράτη Σαβελίδη. Ο κ. Σαβελίδης, αποφάσισε να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΕΛΜΕ, καθώς ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Για τις ανάγκες των εκλογών θα λειτουργήσουν τρία εκλογικά τμήματα:

  • Στο Καρτάλειο Διδακτήριο (Πολυμέρη με Κασσαβέτη) για τους εκπαιδευτικούς της χερσαίας Μαγνησίας. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 11:00 μέχρι 19:00.
  • Στο Γενικό Λύκειο Σκιάθου, για τους εκπαιδευτικούς της Σκιάθου. Η Εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 12:00 μέχρι 14:00.
  • Στο Γενικό Λύκειο Σκοπέλου, για τους εκπαιδευτικούς της Σκοπέλου και της Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 12:00 μέχρι 14:00.

Οι εκλογές θα είναι διπλές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και μελών του ΕΣ της ΕΛΜΕ Νομού Μαγνησίας με τη χρήση λευκών ψηφοδελτίων. Στη λίστα των 2 υποψηφίων για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μπορούν να μπουν ως 7 σταυροί. Στη λίστα των υποψηφίων για την Ε.Ε. της ΕΛΜΕ μπαίνουν έως 3 σταυροί.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι καθηγητές που είναι τακτοποιημένοι οικονομικώς.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου