ΤΟΠΙΚΑ

Ζήτημα απομάκρυνσης των φωτεινών πινακίδων φαρμακείων

ζήτημα-απομάκρυνσης-των-φωτεινών-πιν-509626

Ανοιξε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Θανάσης Σταυρίδης

Ζήτημα απομάκρυνσης των παράνομων πινακίδων στο πολεοδομικό συγκρότημα, άνοιξε χθες στο πλαίσιο της συνεδρίασης της επιτροπής ποιότητας ζωής, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Θανάσης Σταυρίδης.

Αφορμή για το θέμα, στάθηκε αίτημα φαρμακοποιού να τοποθετήσει σε δρόμο σταντ που να καταδεικνύει την απόσταση που απέχει το φαρμακείο.

Το αίτημα, εγκρίθηκε, μολονότι ο δημοτικός σύμβουλος των Δρόμων Συνεργασίας και γιατρός, Ματθαίος Δραμητινός επεσήμανε ότι θα ενισχύσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό και υπογράμμισε ότι ούτε ο Ιατρικός, ούτε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας επιτρέπουν στα μέλη τους την τοποθέτηση πινακίδων.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυρίδη, το επόμενο διάστημα ξεκινά αυτοψία στους κεντρικούς δρόμους – ταχείας κυκλοφορίας στο Βόλο, όπως είναι η Ιάσονος, η Δημητριάδος και η Κ. Καρτάλη, προκειμένου να καταγραφούν οι φωτεινές πινακίδες των φαρμακείων (με φώτα τύπου led) που αποσπούν την προσοχή των οδηγών. «Θα εξετάσουμε τις περιπτώσεις μία προς μία», ανέφερε ο κ. Σταυρίδης.

Εκτός από τις συγκεκριμένες φωτεινές πινακίδες, έχουν καταγραφεί περίπου 1.000 παράνομες πινακίδες στο πολεοδομικό συγκρότημα που πρέπει να ξηλωθούν.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου