ΤΟΠΙΚΑ

«Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να υπάρχει έως το 2019»

η-δημοτική-αρχή-θα-συνεχίσει-να-υπάρχ-567470

Τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την προσωπική του δικαστική περιπέτεια

Για την προσωπική του δικαστική περιπέτεια για πρώτη φορά, μίλησε ανοιχτά από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ακόμη κι αν ο ίδιος εκπέσει του αξιώματός του, η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να διοικεί την πόλη έως το 2019.

Η πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Παν. Πούλιου για την παραπομπή του Αχ. Μπέου σε δίκη για την υπόθεση των στημένων την περίοδο 2008 – 2011 και δημοσιεύματα για την εκκρεμοδικία του, οδήγησαν τον κ. Μπέο να μιλήσει για την προσωπική του περιπέτεια ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου, αφήνοντας πολλές αιχμές «κατά όσων χαίρονται» και ξεκαθαρίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει το έργο της έως το 2019.

«Δεν κατηγορούμαι για κάποιο σκάνδαλο, εκταμιεύσεις χρημάτων ή υπερτιμολογήσεις που αφορούν την πόλη μου. Είναι προσωπική υπόθεση. Εύχομαι σε όλους όσους παρακαλούν η υπόθεση να έχει άσχημη έκβαση για μένα και την οικογένειά μου, αυτή να είναι η μεγαλύτερη και μοναδική χαρά που θα πάρουν στη ζωή τους. Ο,τι όμως και να γίνει η δημοτική αρχή θα συνεχίσει έως το 2019. Κι εσείς (είπε απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση) θα συνεχίσετε να είστε αντιπολίτευση, να κάθεστε σε αυτά τα έδρανα και να κάνετε ενστάσεις», είπε χειροκροτούμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου