ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: Κάλεσε σε παραίτηση το Μ. Πατσιαντά

αχ-μπέος-κάλεσε-σε-παραίτηση-το-μ-πατσ-602189

Τον χαρακτήρισε looser κι ότι κρύβεται πίσω από κουκουλοφόρους για να εμποδίσει το έργο της δημοτικής αρχής

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας», Μαργαρίτη Πατσιαντά ενώ ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος. Κάλεσε τον κ. Πατσιαντά να παραιτηθεί ακολουθώντας τον επικεφαλής της Επιλογής Ευθύνης, Πάνο Σκοτινιώτη, ενώ τον αποκάλεσε «looser, πολιτικό απατεώνα που κρύβεται πίσω από κουκουλοφόρους για να εμποδίσει το έργο της δημοτικής αρχής».

Αφορμή για τη νέα επίθεση, αποτέλεσαν τα επεισόδια στη ΔΕΥΑΜΒ με φόντο την ψήφιση του Κανονισμού Αρδευσης. Ο κ. Μπέος αναφέρθηκε καρέ – καρέ στα γεγονότα της Τρίτης, που προκάλεσαν και τα αυξημένα αστυνομικά μέτρα ενόψει της επαναληπτικής συνεδρίασης της Παρασκευής. Κατήγγειλε ότι ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας και ο Μ. Πατσιαντάς σκοπίμως δεν ανέβηκαν στην αίθουσα της συνεδρίασης με την έναρξη της διαδικασίας «περιμένοντας εντολή από την Αθήνα προκειμένου να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις και να εισβάλλουν μέσα κουκουλοφόροι και να τα σπάσουν». «Θέσανε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όλων. Γιατί σε μία σύγκρουση υπάρχουν απώλειες απ’ όλες τις πλευρές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

«Πήραν τη ντουντούκα ο Γαργάλας και ο Πατσιαντάς και μιλούσαν σε κουκουλοφόρους. Αυτός ο αποτυχημένος άνθρωπος που λέγεται Μ. Πατσιαντάς, αυτός ο πολιτικός απατεώνας θα πρέπει να παραιτηθεί. Να πάει σπίτι του. Κρύβεται πίσω από κουκουλοφόρους… Ο Πατσιαντάς και οι συνεργάτες του, αυτοί οι τενεκέδες. Ο looser, ο αποτυχημένος που ο μόνος τους στόχος είναι να μας εμποδίσουν να κάνουμε έργο. Κάνουν ενστάσεις για τις εσοχές, την Ιάσονος, τη Δημητριάδος, τα σκουπίδια, τα σκυλιά, αν θα κάνουμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, για την ΑΝΕΒΟ και τελευταία επειδή έμαθαν ότι… θα κάνουμε εμφύτευση μαλλιών. Μόνο ενστάσεις. Πρόταση καμία. Θα γραφούν ως η πιο αποτυχημένη αντιπολίτευση στην ιστορία», κατήγγειλε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να περιφρουρηθεί το δημοτικό συμβούλιο και να μην επιτραπεί σε αντιεξουσιαστικά στοιχεία να εισβάλουν στην αίθουσα συνεδριάσεων.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου