ΤΟΠΙΚΑ

Κανονιστική και σε ένα μήνα τροποποίηση

κανονιστική-και-σε-ένα-μήνα-τροποποίη-602202

Για να αρθούν οι αδικίες και να αποκατασταθούν τυχόν παραλείψεις

«Πράσινο φως» με τις ψήφους της πλειοψηφίας στη νέα Κανονιστική του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση της χρήσης των κοινόχρηστων χώρων, άναψε το δημοτικό συμβούλιο. Το θέμα όμως δεν θεωρείται λήξαν. Σε ένα μήνα θα επιστρέψει στο προσκήνιο για την άρση τυχόν αδικιών ή την αποκατάσταση τυχόν παραλείψεων.

Στο παρά πέντε της ψήφισης της Κανονιστικής, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων, Καφέ, Μπαρ και Εστίασης Μαγνησίας έφερε νέες παρατηρήσεις.

«Η Κανονιστική θα περάσει ως έχει. Προηγήθηκε διαβούλευση τριών μηνών. Ο Βόλος δεν μπορεί να οπισθοδρομεί για κάθε Γαργάλα και κάθε Πατσιαντά. Αν διαπιστωθούν παραλείψεις, παραβλέψεις και αδικίες, θα διορθωθεί. Μέσα στον επόμενο ένα μήνα, θα περάσουμε τροποποίηση εφόσον τα αιτήματα που υπάρχουν είναι λογικά και σωστά», είπε ο Δήμαρχος, Αχ. Μπέος.

Ο ίδιος παρείχε πλήρη στήριξη στην αντιδήμαρχο Πρασίνου και πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μίνα Καλογήρου, που δέχθηκε επίθεση από τις μειοψηφίες για «ρουσφέτια». «Δεν δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας. Δεν κάνουμε συναλλαγές για την πόλη μας. Η σκοπιμότητα είναι μία: το καλό της πόλης», υπογράμμισε ο κ. Μπέος προσκαλώντας τον επικεφαλής της ΛΑΣ, Απ. Νάνο να καταθέσει προτάσεις. «Κάντε προτάσεις κ. Νάνο και θα σας ακούσουμε. Κάντε εσείς μία πρόταση γιατί όλοι αυτοί (στελέχη των Δρόμων Συνεργασίας) δεν κάνανε ποτέ ούτε μία πρόταση. Είναι λυπηρό τι ψήφισε ο κόσμος», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου