ΤΟΠΙΚΑ

«Πράσινο» για το διαγωνισμό για την περισυλλογή αδέσποτων

πράσινο-για-το-διαγωνισμό-για-την-πε-610755

Στην έγκριση του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την περισυλλογή, φιλοξενία και φροντίδα αδέσποτων σκυλιών, προχώρησε κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου. «Πρώτα τα μαζέψατε και μετά προχωρήσατε σε διαγωνισμό», σχολίασε ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας», Μαργαρίτης Πατσιαντάς, καταψηφίζοντας το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Αρνητικά ψήφισε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Απ. Νάνος.

Οι εργασίες περισυλλογής 600 περίπου αδέσποτων, φιλοξενία και σίτισής του στο δημοτικό καταφύγιο στη θέση Μαραθάς και οι εργασίες καθαριότητας του χώρου, ανατέθηκαν στον κ. Νίκο Πολύζο, που ήταν ο μοναδικός που κατέθεσε προσφορά. Η παροχή υπηρεσιών θα είναι 12μηνης διάρκειας και αφορά σε ποσό ύψους 56.050 ευρώ.

Με την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, αναμένεται να ξεκινήσει και η περισυλλογή των αδέσποτων σύμφωνα με το Νόμο.

Απόρριψη προσφυγών

Στο μεταξύ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας, απέρριψε την περασμένη εβδομάδα τις προσφυγές των κ.κ. Μ. Πατσιαντά, Αλ. Δούρα και Ι. Αποστολάκη για τη συγκρότηση της τριμελούς και πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων.

Η αποκεντρωμένη έκρινε την προσφυγή «άνευ αντικειμένου» από τη στιγμή που με δεύτερη απόφασή του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος φρόντισε να αποκαταστήσει τα λάθη που είχαν γίνει κατά τη συγκρότηση της επιτροπής με συγκεκριμένα μέλη.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου