ΤΟΠΙΚΑ

Εως σήμερα οι αιτήσεις για τις Πανελλήνιες

εως-σήμερα-οι-αιτήσεις-για-τις-πανελλή-646734

Σε ρυθμούς Πανελληνίων εξετάσεων τα λύκεια του νομού

Εως σήμερα, μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις – δηλώσεις οι μαθητές της γ’ τάξης των Γενικών Λυκείων και της Μαγνησίας, μετά την ολιγοήμερη παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο.

Σήμερα είναι η τελευταία προθεσμία προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι να δηλώσουν αν θα λάβουν μέρος στις πανελλήνιες. Το Μάρτιο θα κληθούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να πάρουν μέρος σε ειδικές κατηγορίες, ενώ τον Απρίλιο, οι υποψήφιοι θα παραλάβουν τους ηλεκτρονικούς κωδικούς τους.

Με την κάρτα του υποψηφίου στο χέρι θα δώσουν τις εξετάσεις, η ημερομηνία έναρξης των οποίων ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί.

Παράλληλα με τους μαθητές, το επόμενο διάστημα και μέχρι τις διακοπές του Πάσχα, οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, έχουν μπροστά τους το δικό τους… Γολγοθά. Συγκρότηση επιτροπών, ορισμός επιτηρητών και εξεταστικών κέντρων, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων των μαθητών.

Με την ολοκλήρωση της γραπτής δοκιμασίας, οι μαθητές θα κληθούν να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, επιλέγοντας σχολές της προτίμησής τους, για τη συνέχιση των σπουδών τους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου