ΤΟΠΙΚΑ

Το… τσίκνισαν αν και με καθυστέρηση στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής

το-τσίκνισαν-αν-και-με-καθυστέρηση-σ-656573

Εβγαλαν ψησταριές στο σχολικό προαύλιο και έστησαν γλέντι με μουσική και χορό

Επιστράτευσαν ψησταριές, κάρβουνα, έβαλαν τέχνη για το ψήσιμο και πάνω απ’ όλα την καλή τους διάθεση και πολύ κέφι και το… τσίκνισαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ν. Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Τι κι αν η Τσικνοπέμπτη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα; Το έθιμο τηρήθηκε έστω και με καθυστέρηση από το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής.

Ο καιρός ανήμερα την Τσικνοπέμπτη, χάλασε προσωρινά τα σχέδια του σχολείου. Είχαν προγραμματίσει να το τσικνίσουν στο σχολικό προαύλιο, ωστόσο το κρύο ήταν αποτρεπτικό.

Η διάθεση όμως δεν χάθηκε. Το σχολείο είχε εξασφαλίσει από χορηγίες κρεοπωλών αλλά και από τους ίδιους τους γονείς σουβλάκια, μπριζόλες και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει… χαμένη.

Χθες, καιρού… επιτρέποντος, εκπαιδευτικοί επιστράτευσαν ψησταριές από το σπίτι τους και τις έστησαν στο σχολικό προαύλιο. Προμηθεύτηκαν κάρβουνα, άναψαν τη φωτιά και έβαλαν όλη τους τη μαεστρία στο ψήσιμο.

Ενεργή ήταν η συμμετοχή των 77 μαθητών στη σχολική γιορτή που έγινε ενόψει και της Αποκριάς. Δεν γεύτηκαν απλώς τα σουβλάκια και τις μπριζόλες.

Ντύθηκαν μασκαράδες, τραγούδησαν και χόρεψαν.

«Κάναμε τις τρεις πρώτες ώρες μάθημα και στη συνέχεια όλο το σχολείο συμμετείχε στη γιορτή», ανέφερε η Διευθύντρια του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ν. Ιωνίας, κ. Ελευθερία Παππά – Κριστιάνι.

Συνολικά ψήθηκαν 340 σουβλάκια και μπριζόλες ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι το μεσημέρι, προσφέροντας χαρά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που έζησαν μια ξεχωριστή ημέρα μέσα στο σχολείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου