ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο βρέθηκε χθες ο Απόστολος Γκλέτσος

στο-βόλο-βρέθηκε-χθες-ο-απόστολος-γκλέ-666636

Στο Βόλο βρέθηκε χθες, ο Πρόεδρος της «Τελείας», Απόστολος Γκλέτσος. Ο κ. Γκλέτσος είχε συνάντηση σε κεντρική καφετέρια με τα στελέχη του συνδυασμού που έδωσαν την πρόσφατη μάχη των εκλογών στη Μαγνησία και ήταν οι «πρωταγωνιστές» του εντυπωσιακού ποσοστού που έλαβε το κόμμα, που ανήλθε στο 3,48%, όταν το ποσοστό της «Τελείας» στην Επικράτεια έφθασε το 1,77%.

Ο κ. Γκλέτσος, βρέθηκε στο Βόλο, στο πλαίσιο της μετεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί και ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος που έχει προσδιοριστεί για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου.

Στη συνάντηση με τους επτά υποψηφίους Βουλευτές του νομού, διεμήνυσε ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει. Κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να συνεχίσουν να δίνουν το παρών στην πολιτική ζωή του νομού, αλλά και στο πλευρό των πολιτών και παράλληλα τη μάχη για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της Μαγνησίας.

Μίλησε για τη γραμμή και τις θέσεις του κόμματος, ενώ προχώρησε και σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στο νομό. Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το ποσοστό που «έπιασε» η Μαγνησία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον αγώνα που έδωσαν τα στελέχη του κόμματος και μάλιστα μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογική παρουσία της «Τελείας» στο νομό, είχε χαρακτηριστεί έκπληξη. Παρ’ όλο που δεν πήρε έδρα και δεν εξέλεξε Βουλευτή σε τοπικό επίπεδο, το ποσοστό της δύναμής της ήταν σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με το πανελλήνιο ποσοστό.

Οι θέσεις του κόμματος του κ. Γκλέτσου έδιναν μεγάλο βάρος στο φορολογικό σύστημα, καθώς μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε για κατάργηση της πολυνομίας, ένα φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις και ένα για μισθωτούς και συνταξιούχους. Σημαντικό ρόλο ίσως έπαιξε και το γεγονός ότι ο Απόστολος Γκλέτσος κατάγεται από το Βόλο.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου