ΤΟΠΙΚΑ

Παρ’ ολίγο μακελειό χθες στην Πρόνοια

παρ-ολίγο-μακελειό-χθες-στην-πρόνοια-678111

Εξαλλη μητέρα που έχασε την επιμέλεια των παιδιών της απείλησε υπάλληλο με μαχαίρι

Παρ’ ολίγο… μακελειό χθες στην υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Βόλου. Σε έξαλλη κατάσταση μία μητέρα όρμησε μέσα στα γραφεία και απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο της υπηρεσίας. Προ μηνών της είχαν αφαιρέσει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια των δύο παιδιών της, τα οποία δόθηκαν για υιοθεσία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι. Εμοιαζε μία τυπική ημέρα εργασίας. Οι υπάλληλοι ήταν στα πόστα τους στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας όπου στεγάζεται η Πρόνοια, ενώ εκείνη την ώρα στα γραφεία βρίσκονταν και κάποιοι δημότες που εξυπηρετούνταν για διάφορες υποθέσεις.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και στα γραφεία εισέβαλλε η γυναίκα συνοδευόμενη από τη μητέρα της. Μόλις μπήκε μέσα, πήρε από την τσάντα της μητέρας της ένα μαχαίρι μήκους 40 εκατοστών σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και απείλησε μία από τις υπαλλήλους που καθόταν στο γραφείο της.

Οι φωνές της υπαλλήλου που έπαθε σοκ, κινητοποίησαν τους συναδέλφους της. Ολοι μαζί έπεσαν πάνω στη δράστη, την αφόπλισαν και την ακινητοποίησαν. Στο μεταξύ κλήθηκε η αστυνομία.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας, που όπως έγινε γνωστό ήταν σε έξαλλη κατάσταση γιατί προ μηνών της αφαιρέθηκε με εισαγγελική παραγγελία η επιμέλεια των δύο παιδιών της τα οποία δόθηκαν προς υιοθεσία.

Το πρωτοφανές περιστατικό δημιούργησε αναστάτωση στο γραφείο της Πρόνοιας.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου