ΤΟΠΙΚΑ

Κατά του Π. Σκοτινιώτη η Ροϊκός Α.Ε ~ Προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη

κατά-του-π-σκοτινιώτη-η-ροϊκός-α-ε-προε-696592

Κατά του Π. Σκοτινιώτη η Ροϊκός Α.Ε. για τις ανυπόστατες αναφορές ότι η εταιρεία υποβοηθά την ΕΡΓΗΛ

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας και πρώην Δημάρχου, Πάνου Σκοτινιώτη, προειδοποιεί η εταιρεία Ροϊκός Α.Ε., υποστηρίζοντας ότι έχει δυσφημιστεί «από ανυπόστατες αναφορές και ανυπόστατες καταγγελίες».

Η εταιρεία, η οποία κοινοποίησε έγγραφη διαμαρτυρία η οποία και αναγνώστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, αναφέρεται στους υπαινιγμούς του κ. Σκοτινιώτη ότι η Ροϊκός Α.Ε. εμπλέκεται και υποβοηθά την ΕΡΓΗΛ με την οποία η ΔΕΥΑΜΒ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη. Διαμαρτύρεται επίσης για τις αιχμές περί συμμετοχής της εταιρείας σε διαδικασίες μεθόδευσης του διαγωνισμού της μελέτης αποχέτευσης ακαθάρτων του παραλιακού μετώπου Βόλου και της επέκτασης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, λόγω της κατακύρωσής του σε μελετητικό σχήμα στο οποίο συμμετέχει η Ροϊκός.

Οπως υποστηρίζει η εταιρεία στην έγγραφη διαμαρτυρία της «ουδεμία σχέση είχε με την τεχνική επίβλεψη του επίμαχου έργου για την επέκταση και βελτίωση του δικτύου ύδρευσης και αδιαμφισβήτως ουδέποτε τάχθηκε υπέρ ή βοήθησε την ανάδοχο ΕΡΓΗΛ ΑΤΕ με οποιονδήποτε τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό οποιαδήποτε αναφορά και προσπάθεια εμπλοκής της εταιρείας μας με τα θέματα της εργολαβίας της ΕΡΓΗΛ ΑΤΕ είναι ανακριβής και απαράδεκτη, δυσφημεί και εν τέλει βλάπτει άνευ λόγου και αδίκως τα συμφέροντά μας».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ροϊκός Α.Ε. καλεί τον κ. Σκοτινιώτη να προβεί σε επισκόπηση και έλεγχο του φακέλου της σύμβασης και να αποκαταστήσει την αλήθεια σε ό,τι αφορά την εταιρεία.

Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστικά όργανα για την υπεράσπιση της φήμης και της καταξιωμένης πορείας της εταιρείας και για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη λόγω των συκοφαντικών και αβάσιμων εις βάρος της Ροϊκός.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου