ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν το γηραιότερο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

τίμησαν-το-γηραιότερο-μέλος-του-συριζ-700392

Γιορτή στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο για τα γενέθλια του 95χρονου αριστερού αγωνιστή Ξενοφώντα Παπαγεωργίου

Τριπλή γιορτή χθες για τον κ. Ξενοφώντα Παπαγεωργίου – μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας. Δεν είχε μόνο την ονομαστική του εορτή και τα γενέθλιά του. Γιόρτασε και τη μεγάλη ανατροπή, με την Αριστερά να εκλέγεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυβέρνηση της χώρας.

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, διοργάνωσαν γιορτή για να τιμήσουν τον κ. Παπαγεωργίου και στο πρόσωπό του όλα τα στελέχη τους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον αγώνα της Αριστεράς και του κόμματος, ακόμη κι όταν η εκλογική του δύναμη κυμαίνονταν σε μονοψήφια ποσοστά. Τους αγωνιστές που έμειναν πιστοί στα ιδεώδη, τις αρχές και τις αξίες του κόμματος και πλέον είναι παρόντες στο ιστορικό ραντεβού με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στη χώρα.

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, έκοψαν τούρτα στον κ. Παπαγεωργίου, που χθες συμπλήρωσε τα 95 χρόνια. Εσβησε τα κεράκια και όλοι χειροκρότησαν το ιστορικό τους στέλεχος, που δήλωσε χαρούμενος και δικαιωμένος για τους αγώνες της Αριστεράς, την οποία κατάφερε να δει Κυβέρνηση.

Είχαν δε την ευκαιρία να συνεχίσουν τους πανηγυρισμούς για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησαν ήδη από προχθές το απόγευμα, με την ανακοίνωση των πρώτων exit polls.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου