ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: «Θα ολοκληρώσουμε το όραμά μας για το Βόλο»

αχ-μπέος-θα-ολοκληρώσουμε-το-όραμά-μα-709199

Μήνυμα ενότητας για την πρόοδο της πόλης σε όλα τα επίπεδα έστειλε σήμερα το βράδυ, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή πίτας της παράταξης της δημοτικής αρχής «Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ξενία.

«Παρών» στην εκδήλωση ήταν υποψήφιοι Βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη και φίλοι της παράταξης.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μπέος άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής. «Οταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας, παραλάβαμε ένα Δήμο χρεοκοπημένο και υπό διάλυση. Ενα δήμο στον οποίο οι υπάλληλοι ήταν απρόθυμοι να δουλέψουν γιατί δεν υπήρχε όραμα. Εμείς έχουμε ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής και θα ολοκληρώσουμε το όραμά μας για το Βόλο που μας ενώνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

Ο ίδιος μίλησε επίσης για πόλεμο συμφερόντων που δέχεται η νέα δημοτική αρχή. «Οσοι επένδυσαν σε εμάς δεν θα διαψευστούν, παρά τον πόλεμο συμφερόντων που δεχόμαστε. Δεν μας λυγίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν», υπογράμμισε ο κ. Μπέος.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, ο οποίος προέτρεψε το Δήμαρχο «να κάνει δίκαιη μοιρασιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου