Αχ. Μπέος: «Θα ολοκληρώσουμε το όραμά μας για το Βόλο»

Τελευταία ενημέρωση: 2015-01-21, 20:55:08
Αχ. Μπέος: «Θα ολοκληρώσουμε το όραμά μας για το Βόλο»

Μήνυμα ενότητας για την πρόοδο της πόλης σε όλα τα επίπεδα έστειλε σήμερα το βράδυ, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή πίτας της παράταξης της δημοτικής αρχής «Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ξενία.

«Παρών» στην εκδήλωση ήταν υποψήφιοι Βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη και φίλοι της παράταξης.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μπέος άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής. «Οταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας, παραλάβαμε ένα Δήμο χρεοκοπημένο και υπό διάλυση. Ενα δήμο στον οποίο οι υπάλληλοι ήταν απρόθυμοι να δουλέψουν γιατί δεν υπήρχε όραμα. Εμείς έχουμε ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής και θα ολοκληρώσουμε το όραμά μας για το Βόλο που μας ενώνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

Ο ίδιος μίλησε επίσης για πόλεμο συμφερόντων που δέχεται η νέα δημοτική αρχή. «Οσοι επένδυσαν σε εμάς δεν θα διαψευστούν, παρά τον πόλεμο συμφερόντων που δεχόμαστε. Δεν μας λυγίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν», υπογράμμισε ο κ. Μπέος.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, ο οποίος προέτρεψε το Δήμαρχο «να κάνει δίκαιη μοιρασιά».

Σχόλια
Βόλος και οράματα.......................
Δεν ξέρω για ποια οράματά αναφέρεται ο δήμαρχος κος Μπέος,όμως είναι απελπιστικά δύσκολο να πραγματοποιηθούν όταν ποιό εύκολα πράγματα δεν έχουν ήδη γίνει .Έτσι για να δει κανείς κανείς πινακίδα με τη λέξη ΒΟΛΟΣ θα πρέπει να φθάσει στην διασταύρωση με το Διμήνι για να τη συναντήσει. Εντελώς τραγικό όταν ακόμη και χωριά έχουν τοποθετήσει πινακίδες στην είσοδό τους!!!Επίσης καλό θα ήταν να εντάξει στο όραμά του και την προσπάθεια να τοποθετηθούν πινακίδες στην ΠΑΘΕ τόσο απο Αθήνα όσο και απο Θεσσαλονίκη όπου να φαίνεται ό Βόλος και όχι μόνο Λάρισα και Λαμία......πόλεις ελάσσονος τουριστικής σημασίας και όχι μόνο!!!!.Για να δει λοιπόν πινακίδα ο ταξιδιώτης θα πρέπει να φθάσει λίγο έξω απο τις Μικροθήβες!!!!!και έξω απο τη Λάρισα αντίστοιχα....Αυτό απο μόνο του δείχνει ασέβεια απο τους ίδιους της τους τοπικούς άρχοντες που δεν φρόντισαν τόσο καιρό να βάλουν μια έρμη πινακίδα!!!!!!ειδικά σε μιά πόλη με ιστορία,πέρα απο το γεγονός ότι είναι μέσα στις 6 μεγαλύτερες της Ελλάδας,και μάλιστα πόλη τουριστικός προορισμός!!!!!Σκέτη ντροπή από όσους κυβέρνησαν την πόλη μέχρι τώρα.....Αν αυτό δεν γίνει και τώρα με δήμαρχο τον Μπέο ...δεν θα γίνει ποτέ!!!!!!!!!!!!!
Βασίλης - 2015-01-21 21:23:23
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=