ΤΟΠΙΚΑ

Με επτά υποψηφίους στη μάχη της κάλπης «το Ποτάμι»

με-επτά-υποψηφίους-στη-μάχη-της-κάλπης-727777

«Η ψήφος στο Ποτάμι είναι η μοναδική συνειδητοποιημένη ψήφος», τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Με επτά ενεργούς υποψηφίους Βουλευτές, θα δώσει τελικώς τη μάχη της κάλπης στις 25 Ιανουαρίου, το «Ποτάμι» στη Μαγνησία. Η υποψήφια Ηρώ Μαρία Μουλάκη, μπορεί να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο τυπικά, δεν συμμετέχει όμως ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία λόγω προσωπικών προβλημάτων, όπως διευκρινίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που παραχωρήθηκε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στο Βόλο.

Το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας έχουν πλέον αναλάβει οι επτά υποψήφιοι Βουλευτές, που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.

«Η ψήφος στο ποτάμι είναι η μοναδική συνειδητοποιημένη ψήφος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση», διεμήνυσε ο συντονιστής του κόμματος στο Νομό Μαγνησίας, Στέργιος Νάρης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε χθες το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του «Ποταμιού» στο Βόλο για την παρουσίαση των υποψηφίων που στελεχώνουν το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με τον κ. Νάρη, το «Ποτάμι» είναι ένα κόμμα που βρίσκεται στο κέντρο του πολιτικού χάρτη της χώρας και επιζητά να υπάρξει στην κοινωνία αξιοκρατία και φυσικά ανάπτυξη. «Το Ποτάμι, δεν υπόσχεται, δεν υποκύπτει στο λαϊκισμό. Εχει συγκεκριμένη πολιτική που βασίζεται στην κοινή λογική και πρεσβεύει 99 θέσεις απόλυτα τεκμηριωμένες», είπε ο κ. Νάρης.

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ανέλαβε ο έτερος συντονιστής του κόμματος στο νομό, κ. Νικ. Ταλαδιανός. Οπως υπογράμμισε το «Ποτάμι» πρεσβεύει ένα νέο πολιτικό πολιτισμό. «Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τίποτα», είπε και αναφερόμενος στη σύνθεση του ψηφοδελτίου στη Μαγνησία τόνισε ότι απαρτίζεται από υποψηφίους χωρίς κομματικές αγκυλώσεις που διέπονται από διάθεση για προσφορά.

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου, όπως εξήγησε, ήταν μία διαδικασία που ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο. Οι πολίτες του Βόλου κλήθηκαν με ηλεκτρονικές τους προτάσεις να υποδείξουν τους συμπολίτες τους που έκριναν ικανούς να είναι υποψήφιοι με το κόμμα. Κατέληξαν στους οκτώ που συμπληρώνουν ο καθένας με το δικό του ύφος και προσφορά το προφίλ του τοπικού ψηφοδελτίου.

Πρόκειται για τους (με αλφαβητική σειρά): Βαλασσία Αντωνίτσα από τη Σκιάθο φοιτήτρια Φιλολογίας με έντονη εθελοντική δραστηριότητα, Γαρόφλο Βασίλη- ελεύθερο επαγγελματία, Γεωργακόπουλο Βαγγέλη – δικηγόρο και αθλητικό δικαστή, Παπαδήμο Σταμάτη – ελεύθερο επαγγελματία, Στάχτου Θάλεια- τοπογράφο μηχανικό, Φώτου Χρήστο – δικηγόρο και Ψημένο Στέφανο – χαρτογράφο.

Οπως επισημάνθηκε τέλος η κ. Ηρώ – Μαρία Μουλάκη δεν θα συμμετέχει ενεργά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου