ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς νερό από χθες το βράδυ

χωρίς-νερό-από-χθες-το-βράδυ-730463

Κάτοικοι της συνοικίας του Αναύρου, λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΜΒ

Χωρίς νερό από χθες το βράδυ, έχουν μείνει δεκάδες νοικοκυριά στη συνοικία του Αναύρου. Βλάβη που εντοπίστηκε σε κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης, άφησε χωρίς σταγόνα νερού σπίτια και επιχειρήσεις, με εξαίρεση το Νοσοκομείο και το Ξενοδοχείο Ξενία.

Οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης, αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίς σήμερα το πρωί. Χθες, το τηλεφωνικό κέντρο στο τμήμα «Βλαβών» της ΔΕΥΑΜΒ, πήρε φωτιά από αγανακτισμένους πολίτες που ζητούσαν να μάθουν πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, Στέργιο Παπαευσταθίου, η βλάβη έχει εντοπιστεί σε αγωγό της ΔΕΥΑΜΒ, στη συμβολή των οδών Δονδολίνων και Σαράτση. Οπως περιέγραψε, μέχρι και η άσφαλτος έχει «φουσκώσει».

Οι βρύσες στέρεψαν σε ακτίνα τριών περίπου οικοδομικών τετραγώνων, ωστόσο όπως εξήγησε ο κ. Παπαευσταθίου, τόσο το Νοσοκομείο όσο και το Ξενοδοχείο Ξενία, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης. Εγινε by pass στο δίκτυο, προκειμένου το Νοσοκομείο αλλά και η ξενοδοχειακή μονάδα να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα υδροδότησης.

Σήμερα το πρωί, συνεργείο αναμένεται να προχωρήσει σε αποκατάσταση της βλάβης.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου