Ποσό 181.000 ευρώ θα διεκδικήσει ο Βόλος

Τελευταία ενημέρωση: 2015-01-13, 13:08:54
Ποσό 181.000 ευρώ θα διεκδικήσει ο Βόλος

Παράλληλα κατατίθεται πρόταση για δημιουργία αποτεφρωτηρίου σκύλων

Ποσό ύψους 181.000 ευρώ γράφει ήδη το… τεφτέρι που κρατά ο Δήμος Βόλου για τις οφειλές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα αδέσποτα. Ο Δήμος Βόλου ετοιμάζεται να στείλει τη «λυπητερή» στο Υπουργείο, διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται στο ακέραιο, όπως έκανε γνωστό χθες, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Αναστάσιος Μπατζιάκας. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου σκύλων στο Βόλο.

Σύμφωνα με τον κ. Μπατζιάκα, ήδη έχει συγκεντρωθεί το σύνολο των τιμολογίων με τα χρήματα που οφείλει το Υπουργείο προς τα δημοτικά ταμεία. Το σύνολο των τιμολογίων θα αποσταλεί στο Υπουργείο προκειμένου να εκταμιευτούν τα χρήματα που οφείλονται προς το Δήμο Βόλου.

Παράλληλα με τη διεκδίκηση των οφειλόμενων, ο Δήμος, θα καταθέσει πρόταση για τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου σκύλων στο Βόλο.

Οπως ανέφερε ο κ. Μπατζιάκας, τον τελευταίο ένα μήνα, ο Δήμος προετοιμάζει πρόταση για τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου σκύλων, την οποία θα αναλάβει να συντάξει και να καταθέσει η ΑΝΕΒΟ.

ΕΛ. ΧΑΝ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=