ΤΟΠΙΚΑ

Προκαταρκτική εξέταση για κατάστημα

προκαταρκτική-εξέταση-για-κατάστημα-732940

Διέταξε ο Εισαγγελέας μετά από καταγγελίες περιοίκων

Προκαταρκτική εξέταση για την περίπτωση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος διατάχθηκε από την Εισαγγελία Βόλου, μετά από καταγγελίες περιοίκων ότι προκαλεί όχληση.

Για το κατάστημα εκκρεμεί εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για ανάκληση της άδειας λειτουργίας, μετά τη βεβαίωση τριών εις βάρος της επιχείρησης παραβάσεων. Το θέμα είχε έρθει στις 4 Δεκεμβρίου προς συζήτηση στην επιτροπή, ωστόσο αναβλήθηκε.

Με έγγραφό της προς την Ε.Π.Ζ., η Εισαγγελία Βόλου ζητά στοιχεία των εκπροσώπων της πολυκατοικίας που παρέστησαν στη συνεδρίαση καθώς και αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης.

Το θέμα έκανε γνωστό, ο δημοτικός σύμβουλος των «Δρόμων Συνεργασίας», Κώστας Γαργάλας στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής. Μάλιστα, ανέφερε ότι με τις αποφάσεις του ο Δήμος Βόλου, οδηγείται στα δικαστήρια, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι καταγγελίες αναμένονται και από άλλους κατοίκους της Κουμουνδούρου, οι οποίοι φέρονται να έχουν «χάσει τον ύπνο» τους, μετά το κατέβασμα της μπάρας και την πεζοδρόμηση της οδού. «Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν τηρούνται οι όροι που θέσαμε πριν κατέβει η μπάρα στην Κουμουνδούρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαργάλας.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου