ΤΟΠΙΚΑ

Σε ψήφο κατά συνείδηση θα καλέσει ο δήμαρχος Βόλου

σε-ψήφο-κατά-συνείδηση-θα-καλέσει-ο-δήμ-733033

«Στα ΚΑΠΗ συνόδευσα την κ. Μακρή γιατί ήθελε να δωρίσει δύο τηλεοράσεις. Και η κ. Χρυσοβελώνη να το πράξει το ίδιο θα κάνω», είπε

Το πλαίσιο της γραμμής που θα ακολουθήσει η δημοτική αρχή Βόλου ενόψει των επερχόμενων Βουλευτικών Εκλογών, προανήγγειλε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος. Οπως ανέφερε θα καλέσει τους πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση, παραπέμποντας σε δημόσια δήλωση που πρόκειται να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού.

Δεν έλειψαν οι αιχμές στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Βόλου, μεταξύ Δημάρχου και μειοψηφιών με φόντο τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η δημοτική αρχή Βόλου δεν πρόκειται να δώσει γραμμή υπέρ ενός ή άλλου υποψηφίου στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο κ. Μπέος, παραπέμποντας σε δημόσια δήλωσή του εντός των επόμενων ημερών και απαντώντας σε επικριτικά σχόλια που δέχθηκε από συμβούλους της αντιπολίτευσης ότι «σεργιανίζει αγκαζέ με τη Ζέττα».

Κατά την ενημέρωση του κ. Μπέου για τον πρόσφατο καιρικό χτύπημα που δέχθηκε η πόλη και τον αποχιονισμό, δέχθηκε επικριτικά σχόλια από δημοτικούς συμβούλους για τις εμφανίσεις του στο πλευρό υποψήφιας Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία.

«Θα κάνω και δημόσια δήλωση για το θέμα», είπε παραπέμποντας σύμφωνα με πληροφορίες σε δήλωση που πρόκειται να κάνει στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού. «Θα ζητήσω ο κόσμος να ψηφίσει κατά συνείδηση. Εγώ στηρίζω πρόσωπα κι όχι κόμματα. Συνόδευσα την κ. Μακρή για να κάνει δωρεά δύο τηλεοράσεων. Είπε και η Χρυσοβελώνη ότι θα έκανε δωρεά. Κι εκείνη θα τη συνόδευα», υποστήριξε.

Οταν ερωτήθηκε ποιον θα στήριζε από το ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Θα στήριζα τον κ. Πατσιαντά αλλά κατάλαβαν στην Κουμουνδούρου πόσο αστείοι είστε όλοι και σας απέρριψαν. Με εξαίρεση έναν – δύο οι υπόλοιποι απορριφθήκατε», ανέφερε ο κ. Μπέος, προκαλώντας αντιδράσεις.

Οι τόνοι δεν έπεσαν, με το Δήμαρχο Βόλου, να συνεχίζει να επικρίνει τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Ενας μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων αυτοπροταθήκατε. Και είπε η Κουμουνδούρου: τι γελοίοι που είστε. Καθίστε στα σπίτια σας».

«Συνεχίζετε τις εξυπνάδες», η άμεση αντίδραση του επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας», Μαργαρίτη Πατσιαντά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου