Νωρίτερα στις κάλπες η εστίαση

Τελευταία ενημέρωση: 2015-01-09, 10:26:20
Νωρίτερα στις κάλπες η εστίαση

Για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και των εκπροσώπων στην Ομοσπονδία

Σχεδόν μαζί με τη χώρα που έχει μπει σε τροχιά εθνικών εκλογών, τη μάχη της κάλπης αναμένεται να δώσουν και οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Μαγνησία.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Μαγνησίας θα πραγματοποιηθούν πιο νωρίς από την εκπνοή της θητείας του σημερινού διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου οι επιχειρηματίες της εστίασης να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στην Ομοσπονδία.

Η θητεία της σημερινής διοίκησης του Συλλόγου, εκπνέει τον ερχόμενο Μάιο, ωστόσο οι κάλπες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου θα στηθούν στις 28 Ιανουαρίου.

Εως την ερχόμενη Κυριακή ή το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα, θα γίνονται δεκτές οι υποψηφιότητες των ενδιαφερόμενων να συμμετέχουν στις εκλογές.

Οι κάλπες θα στηθούν στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ (Π. Μελά, πρώην Ταχυδρομείο), όπου θα πραγματοποιηθεί και εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου.

Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου θα είναι διετής και από τα πρώτα ζητήματα αιχμής που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι αυτό της νέας Κανονιστικής που έχει ζητήσει ο κλάδος από το Δήμο Βόλου.

Με βάση τη νέα Κανονιστική, οι επιχειρηματίες στην εστίαση ζητούν μείωση των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και ρύθμιση για την αποπληρωμή τους. Η ρύθμιση επιβάλλει προκαταβολή ύψους 30% και τρεις ή τέσσερις δόσεις με τους επιχειρηματίες που δεν θα μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις να βγαίνουν εκτός ρύθμισης και να «χάνουν» τα χρήματά τους.

Σημειώνεται ότι όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα και να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ.6948521155 και 6937077157 για περισσότερες πληροφορίες).

ΕΛ. ΧΑΝ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=