ΤΟΠΙΚΑ

Επιχείρηση καταστράφηκε από το χιονιά

επιχείρηση-καταστράφηκε-από-το-χιονι-737623

Η στέγη κατέρρευσε από το βάρος του χιονιού καταστρέφοντας εξοπλισμό και έτοιμες παραγγελίες που προορίζονταν για πελάτες

Αστεγο επαγγελματικά βρήκε η νέα χρονιά, επιχειρηματία στο Πεδίο του Αρεως. Η επιχείρηση με αλουμινοκατασκευές που διατηρούσε θάφτηκε κάτω από το χιόνι, όταν στέγη του οικήματος όπου στέγαζε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες κατέρρευσε. Απελπισμένος ο επαγγελματίες μιλά για καταστροφή χιλιάδων ευρώ.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Η επιχείρηση του κ. Γ. Νταγουλούδη ή ό,τι… απέμεινε από αυτή στεγαζόταν σε μισθωμένο κτίριο επί της οδού Λάζου 1. Η έξοδος του 2014 κατέστρεψε οικονομικά τον άτυχο επαγγελματία.

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε και σφοδρή χιονόπτωση έπληξε το Βόλο, το οίκημα σκεπάστηκε κάτω από το χιόνι. Το βάρος δε του χιονιού ήταν τόσο, με αποτέλεσμα η στέγη του κτιρίου να μην αντέξει και να καταρρεύσει.

Η στέγη και το χιόνι εισέβαλλαν στο εσωτερικό του κτιρίου. Μηχανήματα, εξοπλισμός, προμήθειες αλλά και έτοιμες παραγγελίες που ο κ. Νταγουλούδης έπρεπε να παραδώσει σε πελάτες του καταστράφηκαν. Θάφτηκαν κάτω από το χιόνι που έπεσε με ορμή μαζί με τη στέγη πάνω σε ό,τι υπήρχε μέσα στο μαγαζί.

«Εχω καταστραφεί. Δεν μπορώ ούτε τις έτοιμες παραγγελίες να παραδώσω. Η καταστροφή είναι χιλιάδων ευρώ», ανέφερε ο κ. Νταγουλούδης που είδε την επιχείρησή του να καταστρέφεται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Δεν είναι μόνο οι παραγγελίες που είχε ετοιμάσει και περίμεναν πελάτες του. Η αντικατάσταση του εξοπλισμού και των πρώτων υλών, είναι δαπανηρές και ο ίδιος μιλά για βέβαιη οικονομική καταστροφή.

Ηδη απευθύνθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, απ’ όπου τον παρέπεμψαν στο Επιμελητήριο. Μαζί με τον ιδιοκτήτη του οικήματος που νοικιάζει θα προχωρήσουν σε έκθεση καταγραφής της καταστροφής, διεκδικώντας αποζημίωση.

(φωτο: αρχείου)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου