Τους ...βρώμισε η θέση

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-19, 11:17:01
Τους ...βρώμισε η θέση

Οκταμηνίτες που προσλήφθηκαν στο Δήμο Βόλου εξέφρασαν αντιρρήσεις να εργαστούν ως συνοδοί απορριμματοφόρων στην Καθαριότητα

Τους χαμογέλασε η τύχη όταν επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1.586 υποψηφίους για να εργαστούν έστω και για ένα οκτάμηνο στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Τσίνησαν όμως όταν πληροφορήθηκαν ότι θα απασχοληθούν ως συνοδοί απορριμματοφόρων! Η Υπηρεσία Καθαριότητας για να μην τους απορρίψει τους έβαλε να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις ότι αποδέχονται τις θέσεις εργασίας ως συνοδοί απορριμματοφόρων σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αναγκασμένη να τους απορρίψει.

Από… κύματα πέρασε η στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, με 39 οκταμηνίτες. Δώδεκα από αυτούς απορρίφθηκαν επειδή είχαν επιλεγεί και ήδη εργάζονται στην ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ, μέσα από προηγούμενη προκήρυξη. Η υπηρεσία κάλεσε να παρουσιαστούν για να αναλάβουν καθήκοντα 12 επιλαχόντες.

Ορισμένοι όμως από αυτούς, μολονότι φέρονται να έχουν ανάγκη το μεροκάματο, έστω και για οκτώ μήνες, λίγο έλειψε να χάσουν την ευκαιρία για εργασία που τους παρουσιάστηκε. Δυσαρεστήθηκαν όταν ενημερώθηκαν ότι πρόκειται να εργαστούν ως συνοδοί απορριμματοφόρων και αντέδρασαν. Η Υπηρεσία Καθαριότητας όμως δεν έχει χρόνο για… πολυτέλειες κι έτσι έστειλε τελεσίγραφο στους αντιδρώντες: ή αποδέχεστε τις θέσεις ή πάμε παρακάτω.

Τελικώς, οι επιλαχόντες αποδέχθηκαν την εργασία, για να είναι όμως σίγουρη η υπηρεσία ότι δεν θα υπάρξουν ενστάσεις, φρόντισε να τους «δέσει» βάζοντάς τους να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις.

Εντός των ημερών αναμένονται επιπλέον 30 εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν ως οδηγοί και χειριστές μηχανημάτων.

ΕΛ. ΧΑΝ.

(φωτο: αρχείου)

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=