Μικρή «ανάσα» στο πάρκινγκ στο κέντρο του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-17, 10:36:50
Μικρή «ανάσα» στο πάρκινγκ στο κέντρο του Βόλου

Διαμορφώθηκαν 50 θέσεις στάθμευσης οριζόντιες και υπό γωνία μεταξύ Ιωλκού και Σόλωνος

Μικρή «ανάσα» στο έντονο πρόβλημα στάθμευσης στο κέντρο του Βόλου, δόθηκε χθες με την παράδοση σε χρήση, περίπου 50 θέσεων πάρκινγκ επί της Δημητριάδος, στο τμήμα της από την Ιωλκού έως και τη Σόλωνος.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Οι εργασίες από τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βόλου για τη διαμόρφωση των θέσεων στάθμευσης, ολοκληρώθηκαν χθες και παραδόθηκαν για χρήση στους πολίτες.

Από Ιωλκού έως Κουταρέλια η στάθμευση γίνεται σε οριζόντιες θέσεις, ενώ από Κουταρέλια έως και Σόλωνος, έχουν διαμορφωθεί θέσεις στάθμευσης υπό γωνία.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάση Σταυρίδη, στην έναρξη κάθε οικοδομικού τετραγώνου από Κουταρέλια έως Σόλωνος, έχουν δημιουργηθεί θέσεις για μοτοποδήλατα, ενώ από Ιωλκού έως Σόλωνος σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο έχει χωροθετηθεί και τουλάχιστον μία θέση για Ατομα με Ανάγκες.

«Πλέον απομένει η διαγράμμιση στις κάθετες προς την Δημητριάδος και Ιάσονος οδούς για την εξυπηρέτηση της φορτοεκφόρτωσης στο κέντρο του Βόλου», ανέφερε ο κ. Σταυρίδης, υπογραμμίζοντας ότι τα κυκλοφοριακά μέτρα τηρούνται σε μεγάλο βαθμό, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κεντρικότερες οδούς της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, με αφορμή τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε εφαρμογή από 1η Δεκεμβρίου, αναζητούνται και νέα οικόπεδα για τη δημιουργία επιπλέον χώρων στάθμευσης στο κέντρο.

Παράλληλα, αναμένεται να επανεξεταστεί και να αναβαθμιστεί το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=