ΔΙΕΘΝΗ

Μπέρδεψαν τα μωρά σε μαιευτική κλινική της Ρωσίας

μπέρδεψαν-τα-μωρά-σε-μαιευτική-κλινικ-571598

Το τραγικό λάθος μιας μαιευτικής κλινικής του Ταταρστάν είχε ως αποτέλεσμα δύο γυναίκες, που γέννησαν από ένα κοριτσάκι την ίδια στιγμή με καισαρική τομή, να κρατήσουν στην αγκαλιά τους η μία το μωρό της άλλης.

Όμως η διαίσθηση της μητέρας δεν είναι ποτέ λανθασμένη. Έτσι, οι δυο οικογένειες που υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ζήτησαν να κάνουν τεστ DNA με δικά τους έξοδα, τρεις μήνες μετά τον τοκετό και αφού η κάθε μητέρα θήλαζε το παιδί της άλλης.
Η μία μητέρα, Lyudmila Trofimova, ζήτησε να δει το μωρό της και αμέσως κατάλαβε ότι δεν είχε κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν δικό της παιδί. Τότε η άλλη μητέρα, η Lyudmila Dubayeva ζήτησε να δει το παιδί της Trofimova και από τις ομοιότητες με το άλλο της παιδί κατάλαβε ότι είχε γίνει λάθος από την κλινική.
Μέσα σε όλα αυτά, το ένα ζευγάρι έφθασε ακόμα και στο χωρισμό, όταν το τεστ πατρότητας, που έγινε στο πλαίσιο του τεστ DNA, έδειξε ότι το μωρό δεν είχε καμία σχέση με τον συγκεκριμένο πατέρα!
Τελικά όμως όλα πήραν το δρόμο τους και οι δύο οικογένειες μετά την περιπέτειά τους διατηρούν άριστες σχέσεις, αφού η κάθε μητέρα αισθάνεται τελικά ότι έχει από δύο κόρες

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου