ΔΙΕΘΝΗ

Οκτάχρονο κορίτσι πήρε διαζύγιο από τον… 14χρονο σύζυγό του!

οκτάχρονο-κορίτσι-πήρε-διαζύγιο-από-τ-577642

Η μόλις οκτώ ετών Φατίμα Μανγκρέ από την Ινδία έγινε η νεότερη σύζυγος στον κόσμο που παίρνει διαζύγιο από τον 14χρονο Αρχούν Μπακρίντι, σε μία χαρακτηριστική περίπτωση του τι συμβαίνει στην ασιατική χώρα με τους γάμους ανηλίκων.

Η οκτάχρονη παντρεύτηκε σε ηλικία 4 ετών (!) στην επαρχία του Ουτάρ Πραντές, όμως δεν έφυγε από το σπίτι της, γράφει η Daily Mail.

Τέσσερα χρόνια μετά ο σύζυγος του κοριτσιού ζήτησε να την πάρει από το πατρικό της, με τον πατέρα της μικρής Φατίμα, Ανίλ, να αρνείται κάτι τέτοιο, ζητώντας τιυ να περιμένει έως ότου η κόρη του ενηλικιωθεί.

Ο πατέρας -ευτυχώς- συνειδητοποίησε ότι οι γάμοι σε τόσο νεαρή ηλικία είναι λάθος, λέγοντας στον… γαμπρό ότι ήταν ευθύνη του να επιτρέψει στην κόρη του να ζήσει την παιδική ηλικία της.

Ο πατέρας του Αρχούν, Ντιπάκ δυσαρεστήθηκε με την απόφαση και ξέσπασε διαμάχη όταν ο συμπέθερός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Οι ινδικές αρχές παρήγγειλαν έρευνα για την υπόθεση αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα της οκτάχρονης και για τον λόγο για τον οποίο άλλαξε τη στάση του.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου