ΔΙΕΘΝΗ

Πατέρας και γιος έκαναν εξορκισμό στη μητέρα μέσα σε Ι.Χ.!

πατέρας-και-γιος-έκαναν-εξορκισμό-στη-587292

Σκηνές που θα μπορούσαν κάλλιστα να ανήκουν σε φάρσα του αμερικανικού κινηματογράφου διαδραματίστηκαν στους δρόμους του Στόκτον της Καλιφόρνια το Σάββατο το βράδυ.

Ο 42χρονος Χοσέ Μαγκάνα Φαρίας και ο 20χρονος γιος του Βίκτορ κανόνισαν να συναντήσουν την εν διαστάσει σύζυγο και μητέρα της οικογένειας, σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Οι δύο άνδρες αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα τις «δραματικές αλλαγές» στην συμπεριφορά της γυναίκας και σύμφωνα με όσα της είπαν τηλεφωνικά, στόχος της συνάντησης θα ήταν να «τα βρουν» ώστε να μην διαλυθεί οριστικά ο γάμος. Είχαν όμως διαφορετικό σκοπό.

Σύμφωνα με την δική τους ερμηνεία των πραγμάτων, η γυναίκα είχε καταληφθεί από δαιμονικές δυνάμεις, οι οποίες και ευθύνονταν για την συμπεριφορά και τις επιλογές της. Και φυσικά, η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι… ο εξορκισμός!

Η γυναίκα πήγε κανονικά στο ραντεβού και μπήκε μέσα στο όχημα των δύο ανδρών, οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία τους στους δρόμους του νότιου Στόκτον. Λίγο παρακάτω όμως έκαναν μία πρώτη στάση, για να πάρουν… έναν παπά! Και λίγο αργότερα, για να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα, συνάντησαν και πήραν μαζί και έναν δεύτερο…

Μέσα στο αυτοκίνητο έγιναν «πράγματα και θαύματα», καθώς οι παπάδες πιτσίλισαν την άναυδη γυναίκα με διάφορα «ιερά» έλαια και υγρά και «καθάρισαν» την ψυχή της μέσω τελετουργικών.

Τελικά η αστυνομία ειδοποιήθηκε αργότερα από την συγκάτοικο της γυναίκας και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την υποψία συμμετοχής σε απαγωγή, παράνομη κατακράτηση και συνωμοσία σε έγκλημα.

Δεν είναι γνωστό εάν εντοπίστηκαν οι μοτο-παπάδες και οι δαίμονες που αντιμετώπισαν…

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου