ΔΙΕΘΝΗ

Ολόκληρος ο Τζακ Σπάροου σε τούρτα!

ολόκληρος-ο-τζακ-σπάροου-σε-τούρτα-594282

Μια γυναίκα έφτιαξε σε τούρτα -σχεδόν σε φυσικό μέγεθος- τον Τζόνι Ντεπ, με σκοπό να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό τούρτας. Η Lara Clarke, μία ερασιτέχνης αρτοποιός από το Brownhills της Βρετανίας, παρασκεύασε σε τούρτα τον ήρωα Τζακ Σπάροου, πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής, μια ομολογουμένως εμπνευσμένη δημιουργία για να συμμετάσχει στο Διεθνή Διαγωνισμό Τούρτας του Μπέρμιγχαμ.

Η ολόσωμη τούρτα “Τζόνι Ντεπ”

Η 1,65μ. τούρτα, η οποία ήταν διακοσμητική, μεταφέρθηκε στο διαγωνισμό με μινι-μπας, ενώ η αρτοποιός επεσήμανε: “Οι κριτές, το πιο πιθανό είναι να έχουν συνηθίσει να βαθμολογούν γαμήλιες τούρτες, παρά γιγαντιαίους Τζακ Σπάροου”.

Ένας εκπρόσωπος του διαγωνισμού τόνισε πως η δημιουργικότητα της συγκεκριμένης συμμετοχής “ήταν μια έκπληξη για εμάς”.


Η Lara Clarke ξεκίνησε να σχεδιάζει το κέικ που αναπαριστά τον Τζόνι Ντεπ πριν δύο χρόνια

Η Lara Clarke εκμυστηρεύτηκε πως για να πετύχει το τελικό αποτέλεσμα, έναν Τζακ Σπάροου στα 1,65μ., ξεκίνησε το ψήσιμο της τούρτας πριν δύο χρόνια.

“Η πρώτη φορά που έφτιαξα ένα παρόμοιο κέικ διακόσμησης ήταν για την πεθερά μου, στην 25η επέτειο του γάμου της. Νόμιζα ότι ήταν για τα… σκουπίδια, αλλά σε όλους τους άλλους φαίνεται να αρέσει” δήλωσε η ίδια. Από τότε η Lara Clarke ψήνει κέικ για την οικογένεια και τους φίλους της. Εχει επίσης φτιάξει ένα 1,2 μ. κέικ βάτραχου-ξωτικού, μια μοτοσικλέτα και μια τούρτα που αποτυπώνει την πεθερά της.

Η Lara Clarke, η οποία εργάζεται για μια online εταιρεία τροφίμων, είπε ότι τις τεχνικές που χρησιμοποιεί τις έμαθε παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube.

Με την τούρτα που αναπαριστά τον Johnny Depp είναι η πρώτη φορά που επιχείρησε κάτι σε τόσο μεγάλη κλίμακα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου