ΔΙΕΘΝΗ

Τέξας: Μαχαίρωσαν την έγκυο γυναίκα του και το έβλεπε μέσω βιντεοκλήσης

τέξας-μαχαίρωσαν-την-έγκυο-γυναίκα-το-601864

Την επίθεση με μαχαίρι εναντίον της εγκύου γυναίκας του παρακολούθησε ένας στρατιώτης, που εργαζόταν στο εξωτερικό, μέσω βιντεοκλήσης την ώρα που συνομιλούσαν.

Η Ρέιτσελ Πουλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την επίθεση που δέχθηκε από έναν άνδρα που κρυβόταν μέσα στο σπίτι της, στο Τέξας, την περασμένη Τετάρτη.

Η Πουλ ήταν εννέα μηνών έγκυος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κόρεϊ Μπέρναρντ Μος μαχαίρωσε την Πουλ με ένα κοφτερό μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι, από πίσω.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο στρατιώτης σύζυγός της, Τζάστιν Πουλ, που βρισκόταν εκατοντάδες μίλια μακριά, στην Ασία, τους τελευταίους εννέα μήνες, συνομιλούσε με τη σύζυγό του μέσω βιντεοκλήσης στο FaceTime, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό όλη την επίθεση.

Η Πουλ ήταν ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση όταν γεννήθηκε το μωρό της η Ιζαμπέλα. Οι γιατροί πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη καισαρική τομή, όπως δήλωσε στο ABCNews, ο πατριός της. Το μωρό είναι σε καλή κατάσταση.

Ο αστυνομικός διευθυντής, Μάικ Μπαρανέι, δήλωσε στο CNN, πως η γυναίκα αναγνώρισε το δράστη και φώναζε διαρκώς το όνομά του για να το ακούσει ο σύζυγός της.

Η Πουλ κατόρθωσε να καλέσει την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, ο ύποπτος, 19χρονών παραδόθηκε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί δήλωσαν πως ο ύποπτος ήταν μέσα στο σπίτι των Πουλ όταν η σύζυγος επέστρεψε από εξωτερικές δουλειές.

Ο κατηγορούμενος, Μος, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως το θύμα του χρωστούσε χρήματα για τις επισκευές του αυτοκινήτου τους. Ο Μος διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία, ενώ η εγγύησή του ενώ αρχικά είχε οριστεί στα 60.000 δολάρια, τώρα πλέον έχει ανέλθει στα 150.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος είναι στρατιώτης και υπηρετεί στη στρατιωτική βάση του Fort Bliss.

Το Σάββατο, ο Τζάστιν Πουλ, ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης του και της συζύγου του. Σε μια φωτογραφία της συζύγου του, έγραψε: «Η γυναίκα μου αγωνίστηκε σκληρά, ώστε να γεννηθεί η κόρη μας. Δυστυχώς όμως δεν είναι ακόμη σε θέση να δει ή να κρατήσει το μωρό μας μέχρι να αναρρώσει».

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου