ΔΙΕΘΝΗ

Καλιφόρνια: 72χρονος επιβίωσε για 19 ημέρες στο δάσος τρώγοντας σκίουρους, σαύρες και φίδια

καλιφόρνια-72χρονος-επιβίωσε-για-19-ημέρ-627659

Ένας κυνηγός που είχε χαθεί για 19 ημέρες σε δάσος στην Καλιφόρνια επιβίωσε τρώγοντας σκίουρους και άλλα ζώα, ανάβοντας φωτιές και σκεπάζοντας το σώμα του με φύλλα για να μην παγώσει.

Ο Gene Penaflor από το Σαν Φρανσίσκο βρέθηκε το Σάββατο στον Εθνικό Δρυμό του Mendocino από άλλους κυνηγούς.

Ο 72χρονος κυνηγούσε ελάφια με έναν φίλο του όταν χτύπησε το κεφάλι του και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του.

Ο κυνηγός έμεινε αναίσθητος για περίπου ένα24ωρο και όταν συνήλθε είχε αποπροσανατολιστεί λόγω της πυκνής ομίχλης. Κατάφερε να βρει νερό, ενώ επιβίωσε τρώγοντας σκίουρους, σαύρες και φίδια.

Άναβε φωτιές και σκεπαζόταν με φύλλα για να ζεσταθεί, καθώς η θερμοκρασία άγγιζε τους 25 βαθμούς υπό το μηδέν, ενώ όταν χιόνιζε κουλουριαζόταν κάτω από ένα κούτσουρο για να μην βραχεί.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 72χρονου σταμάτησε όταν εκδόθηκε προειδοποίηση για καταιγίδα. Η οικογένειά του επέστρεψε στο Σαν Φρανσίσκο απογοητευμένη.

Οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι το Σάββατο όταν κυνηγοί άκουσαν κάποιον να καλεί σε βοήθεια από ένα φαράγγι. Ο κυνηγός βρέθηκε ζωντανός σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το σημείο που χάθηκε.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο και ύστερα επέστρεψε στην οικογένειά του.

econews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου