ΔΙΕΘΝΗ

Θα γέμιζαν με ναρκωτικά όλη την Ευρώπη!

θα-γέμιζαν-με-ναρκωτικά-όλη-την-ευρώπη-630234

Στην εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος λαθρεμπορίου ναρκωτικών και στην κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών αξίας πάνω από 1 εκ. ευρώ οδήγησε εκτεταμένη διεθνής έρευνα της σλοβενικής αστυνομίας.

Στις έρευνες συμμετείχαν περισσότεροι από 100 ανακριτές από άλλες επτά χώρες – μέλη της ΕΕ, όπως ανακοίνωσε η γενική αστυνομική επιθεώρηση της Σλοβενίας.

Οι 12 συλληφθέντες, ηλικίας 25-50 ετών, προέρχονται κυρίως από την πόλη Τσέλιε στα ανατολικά της Σλοβενίας, δήλωσε ο επικεφαλής της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών Μάριαν Φρανκ.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εμπορεύονταν τα ναρκωτικά στη Σλοβενία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως τη Βρετανία και την Ολλανδία.

Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν στη Σλο​βενία για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση είχαν την ευθύνη για την εμπορία των ναρκωτικών και τη διανομή στη Σλοβενία, σύμφωνα με τη σλοβενική αστυνομία.

Η οργάνωση έκανε λαθρεμπόριο κοκαΐνης και αμφεταμινών και κατά τις συλλήψεις μελών της στη Βρετανία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά αξίας ενός εκ. ευρώ.

newpost.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου