ΔΙΕΘΝΗ

Costa Concordia: Εντοπίστηκαν τα οστά ενός από τους δύο αγνοούμενους

costa-concordia-εντοπίστηκαν-τα-οστά-ενός-από-τους-642921

Με την στολή εργασίας βρέθηκε η σορός του Ινδού υπαλλήλου του κρουαζιερόπλοιου

Η σορός ενός από τους δύο αγνοούμενους εντοπίστηκε από ομάδα δυτών στο ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia.

Τα οστά του άτυχου υπαλλήλου Ράσελ Ρεμπέλο βρέθηκαν στο ύψος της γέφυρας 3, όπου βρίσκονταν οι καμπίνες του πληρώματος. Σύμφωνα, μάλιστα, με την Corriere della Sera ο Ρεμπέλο εντοπίστηκε να φορά ακόμα την στολή εργασίας του.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα οι δύτες δεν έχουν ακόμα ανασύρει τη σορό, αλλά το γεγονός ότι φέρει ρούχα που παραπέμπουν στην στολή του Ρεμπέλο, ενισχύει την υπόθεση να πρόκειται για τον Ινδό υπάλληλο.

Βέβαια, μετά την ανάσυρση των οστών οι ειδικοί αναμένεται να προχωρήσουν σε εξέταση Dnaώστε να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον Ινδό άνδρα.

Ο Ράσελ Ρεμπέλο ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ ο αδελφός του μετά το τραγικό δυστύχημα είχε λάβει τηλεφώνημα από τον καπετάνιο του Costa Concordia, Φραντσέσκο Σκετίνο, όπου του εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός.

Την ίδια ώρα διεξάγονται ακόμα έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 50χρονης Μαρία Γκράτζια Τρεκάρικι από την Σικελία, η οποία ταξίδευε στο κρουαζιερόπλοιο με την κόρη της και μία φίλη της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δίκη για το ναυάγιο, με τον χαρτογράφο Σιμόνε Κανέσα να καταθέτει ότι πριν την αναχώρηση από την Τσιβιταβέκια, ο Σκετίνο του είχε ζητήσει να αλλάξουν την ρότα ώστε να περάσουν δίπλα από το νησί Τζίλιο, όπου προσέκρουσε το πλοίο.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου