ΔΙΕΘΝΗ

Αδελφοκτόνος χασάπης τον τεμάχισε, τον κατέψυξε αλλά… δεν τον πούλησε!

αδελφοκτόνος-χασάπης-τον-τεμάχισε-το-650397

Έπειτα από έναν χρόνο αποφάσισε να παραδοθεί από μόνος του στην αστυνομία, καθώς τον κυνηγούσαν οι Ερινύες…

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας Ισπανός χασάπης σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε τον ίδιο του τον αδελφό! Μάλιστα, αποθήκευσε τα κομμένα μέλη του σώματος σε έναν ψυγειοκαταψύκτη της επιχείρησής του, ενώ το κεφάλι του αδελφού του το έβαλε στο ψυγείο, όπου φύλαγε τα τρόφιμά του!

Ο 48χρονος Αουρέλε Αλμάντζα, ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον 52χρονο αδελφό Οσμάς, επειδή βρισκόταν σε αυτοάμυνα και στη συνέχεια, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, κατακρεούργησε το πτώμα και το έβαλε μέσα σε σακούλες, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Το φρικιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως, όταν ο αδελφοκτόνος Αουρέλε, έναν ολόκληρο χρόνο μετά, παρουσιάστηκε στην τοπική αστυνομία των Βαλεαρίδων, νησί της Μαγιόρκα.

Ο Αουρέλε υποστηρίζει ότι δολοφόνησε τον αδελφό του, καθώς εκείνος προσπάθησε να του επιτεθεί με ένα σφυρί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Είπε, ακόμη, ότι είχε προσφέρει στον αδελφό του στέγη, όταν εκείνος αντιμετώπιζε δυσκολίες, όμως μάλωναν συνέχεια με αποτέλεσμα η τελευταία διαμάχη τους να καταλήξει στη δολοφονία του Οσμάν.

Ο αδελφοκτόνος, τέλος, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε στοιχειώσει από τη σκέψη ότι το σώμα του αδελφού του γέμιζε την κατάψυξη. Έτσι, μην αντέχοντας τις τύψεις, αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου