ΔΙΕΘΝΗ

Σούπερ ήρωας σε βιντεοπαιχνίδι ο Πούτιν

σούπερ-ήρωας-σε-βιντεοπαιχνίδι-ο-πούτ-653190

Ηρωας σε βιντεοπαιχνίδι με τίλτο «Don’t mess with Putin» («Μην τα βάζετε με τον Πούτιν») θα είναι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα πολεμά ζόμπι που εκτελούν διαταγές του διαβολικού καλόγερου Ρασπούτιν.

Η υπόθεση του παιχνιδιού έχει ως εξής: Ο Πούτιν δίνει συνέντευξη Τύπου ζητώντας την δυτικοποίηση της ρωσικής βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών. Μία στρατιά από ζόμπι, υπό την καθοδήγηση του Ρασπούτιν, εισβάλλει στο χώρο και σκοτώνει τους πάντες, εκτός από τον πρόεδρο και έναν αμερικανό ειδικό στα video game.

Ο ρώσος πρόεδρος με τη βοήθεια του αμερικανού, αλκοολικού και επιθετικού Μάικ δίνει μάχη για να νικήσει τα ζόμπι με πνεύμα, ύφος και ένα.. στυλό.

Αφού ο Πούτιν «μαχαιρώσει» το κάθε ζόμπι με την πένα, λέει: «Δώσε μου πίσω το στυλό μου»

Οπως δήλωσε ο Βέλγος δημιουργός του, Μάικλ Σμιτς, στο Ria-Novosti «ο ρόλος αυτός ταιριάζει γάντι στον ατσάλινο Ρώσο πρόεδρο».

«Ο Πούτιν έχει την εικόνα ενός σκληρού τύπου που δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του. Κυνηγά, ιππεύει, είναι σκοπευτής. Ενας ηγέτης πρέπει να είναι δυνατός και κατά τη γνώμη μου ο Πούτιν είναι ο μόνος ηγέτης στον κόσμο που συμπληρώνει αυτήν την εικόνα», δήλωσε ο Σμιτς σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο.

Το βιντεοπαιχνίδι αναμένεται να βγει στην αγορά στα τέλη Οκτωβρίου και θα είναι συμβατό για PC, iOS και Android τηλέφωνα.

Ο Μάικλ Σμιτς είναι επίσης ο δημιουργός του τελευταίου παιχνιδιού σε κινητά τηλέφωνα για τον Εντουαρντ Σνόουντεν, το «Τρέξε Σνόουντεν Τρέξε», το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου