ΔΙΕΘΝΗ

Έβαλαν αφίσα της ταινίας «Νταϊάνα» στη σήραγγα όπου η πριγκίπισσα σκοτώθηκε

έβαλαν-αφίσα-της-ταινίας-νταϊάνα-στ-654046

Η αφίσα, με την Ναόμι Γουότς, να ποζάρει σαν Νταϊάνα έκανε την εμφάνισή της και στο τούνελ Pont de l Alma του Παρισιού

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, αλλά και στο Παρίσι, όπου οι υπεύθυνοι προώθησης της νέας ταινίας «Νταϊάνα» κόλλησαν την αφίσα της ταινάις στη στη σήραγγα Pont de l Alma, όπου η πριγκίπισσα είχε χάσει τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η αφίσα, με την Ναόμι Γουότς, να ποζάρει σαν άλλη Νταϊάνα, έκανε την εμφάνισή της το Σαββατοκύριακο και προκάλεσε την έντονη αντίδραση φίλων της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Όμως αυτό που προκάλεσε την οργή είναι το γεγονός πως τοποθέτησαν μια τεράστια αφίσα στη σήραγγα Pont de l Alma του Παρισιού, όπου στις 31 Αυγούστου του 1997, γράφτηκε το άδοξο τέλος της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας του κόσμου, που σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Rosa Monckton, μία από τις πιο στενές φίλες της Νταϊάνα, έκανε έκκληση στις αρχές και στους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής της εν λόγω ταινίας να κατεβάσουν άμεσα όλες τις αφίσες.

«Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω για την κυνική και ντροπιαστική πράξη, του να διαφημίσεις δηλαδή μια ταινία που η ίδια δεν θα ενέκρινε ποτέ», είπε η Monckton στην MailOnline.

«Είναι προσβολή στη μνήμη της και για να μην αναφέρω αυτή των γιων της», συνέχισε η φίλη της Νταϊάνα.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα και στην Ελλάδα στις 28 Νοεμβρίου.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι μέχρι τώρα κριτικές της ταινίας μόνο καλές δεν είναι…

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου