ΔΙΕΘΝΗ

«Αλτσχάιμερ» έπαθε η Κάρλα Μπρούνι σε εκδήλωση για τη νόσο

αλτσχάιμερ-έπαθε-η-κάρλα-μπρούνι-σε-657151

Ξέχασε τους στίχους τραγουδιού της η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας

Χωρίς λόγια…έμεινε η Κάρλα Μπρούνι την ώρα που προσπαθούσε να τραγουδήσει το γνωστό τραγούδι της «Quelqu’un m’a dit» κατά τη διάρκεια βραδιάς στο Παρίσι για την ενίσχυση της έρευνας για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Ενώ είχε ξεκινήσει να παίζει στην κιθάρα της τη μελωδία του τραγουδιού από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ που κυκλοφόρησε η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, πήρε μία έκφραση έκπληξης, γούρλωσε τα μάτια της και δεν κατάφερε να πει ούτε στίχο από το τραγούδι της.

Το κενό μνήμης διήρκησε λίγο και αφού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να την ακούσει, εξηγώντας ότι έχει τρακ, έπιασε και πάλι το μικρόφωνο και πρόσφερε στο κοινό της το…μεγαλείο της μουσικής όπως μοναχά εκείνη ξέρει.

Το πιθανότερο πάντως είναι ότι Γάλλοι και Ιταλοί κωμικοί δε θα χάσουν την πολύτιμη ευκαιρία να διακωμωδήσουν την άτυχη στιγμή της Μπρούνι, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν καυτηριάσει το όποιο τραγουδιστικό της ταλέντο, την προφορά στα γαλλικά της, τη γλυκανάλατη φωνή της, αλλά και το γεγονός ότι αφιερώνει τραγούδια στον αγαπημένο της Νικολά.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου