ΔΙΕΘΝΗ

Ένας λαθροθήρας πυροβόλησε εναντίον τριών ανθρώπων και παραμένει οχυρωμένος στο αγρόκτημά του

ένας-λαθροθήρας-πυροβόλησε-εναντίον-670739

Η επιχείρηση για τη σύλληψη ενός άνδρα στην Αυστρία που είναι ύποπτος για λαθροθηρία κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη με αποτέλεσμα να χτυπηθούν τρεις άνθρωποι, ενώ στη συνέχεια ο λαθροθήρας οχυρώθηκε στο σπίτι του, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας.

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών «χτυπήθηκαν δύο αστυνομικοί και ένας οδηγός ασθενοφόρου», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, το οποίο όμως δεν σχολίασε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις άνδρες είναι νεκροί.

Ο λαθροθήρας, ο οποίος εντοπίστηκε σε δάσος της πόλης Άναμπεργκ, περίπου εκατό χιλιόμετρα δυτικά της Βιένης, κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το αγρόκτημά του που βρίσκεται κοντά στην πόλη Μελκ.

Εκεί βρίσκεται περικυκλωμένος από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA, ο λαθροθήρας κρατά έναν τρίτο αστυνομικό όμηρο. Την ίδια πληροφορία αναφέρει στον ιστότοπό της και η αυστριακή εφημερίδα Krone.

«Ένας αστυνομικός αγνοείται», επισημαίνεται μόνο στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο άνδρας, που είναι περίπου 50 ετών, «είναι προφανώς βαριά οπλισμένος», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο APA, επιβεβαιώνοντας ότι πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον των αστυνομικών που τον έχουν περικυκλώσει. «Προς το παρόν δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

kerdos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου