ΔΙΕΘΝΗ

Σούπερ σέξι σόου πριν την ομιλία της Μέρκελ

σούπερ-σέξι-σόου-πριν-την-ομιλία-της-μέ-683159

Τι κάνουν στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Καγκελαρίου προκειμένου να κρατήσουν «ζεστούς» τους ψηφοφόρους μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου

Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν ξεκάθαρο και διψήφιο προβάδισμα στην Άγκελα Μέρκελ ενόψει των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου, ένα από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το επιτελείο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είναι πως να κρατήσει «ζεστούς» τους ψηφοφόρους προκειμένου, αρχικά, να συνεχίσουν να παρευρίσκονται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις και, στη συνέχεια, να προσέλθουν και στις κάλπες.

Αυτός μάλλον θα ήταν ο προβληματισμός εκείνου που επέλεξε την Κυριακή μια σχεδόν γυμνή κοπέλα μέσα σε μια διάφανη μπάλα για το σόου που προηγήθηκε της ομιλίας της Μέρκελ σε συγκέντρωση στο Ντίσλεντορφ. Ίσως αν το σόου που περιελάμβανε, επίσης, φωτιές, ακροβάτες, τον Μίκι κ.α. είχε διαφημιστεί καταλλήλως, τότε στο χωρητικότητας 13.400 θέσεων κλειστό γήπεδο να είχαν δώσει το παρόν περισσότεροι από τους 7.000 ψηφοφόρους του CDU που επέλεξαν να ακούσουν την Καγκελάριο.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου