ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Ανησυχία για τις επιπτώσεις από την κρίση στη Συρία

κύπρος-ανησυχία-για-τις-επιπτώσεις-απ-684490

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση την πεποίθηση ότι η ΕΕ θα καταδικάσει την χρήση αλλά και τη φύλαξη χημικών όπλων

Την ανησυχία του για τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις χώρες της περιοχής, μια πιθανή, μακροχρόνια συνέχιση της κρίσης στη Συρία, εξέφρασε ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης στο πλαίσιο της συζήτησης για τη Συρία κατά τη δεύτερη και τελευταία μέρα των εργασιών του Άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση την πεποίθηση ότι η ΕΕ θα καταδικάσει την χρήση αλλά και τη φύλαξη χημικών όπλων.

Ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στην αντίδραση της Διεθνούς Κοινότητας στη χρήση χημικών όπλων στη Συρία,είπε πως αυτή θα πρέπει να εξυπηρετεί ταυτόχρονα και τις προσπάθειες για οριστική λήξη του εμφυλίου πολέμου στη χώρα μέσω της επίτευξης μιας πολιτικής συμφωνίας και τον τερματισμό αυτης της σοβαρότατης ανθρωπιστικής καταστροφής.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου