ΔΙΕΘΝΗ

Ημίγυμνα μοντέλα προκαλούν δέος στους δρόμους Ρωσίας και Ουκρανίας

ημίγυμνα-μοντέλα-προκαλούν-δέος-στου-710624

Η θέα μια ημίγυμνης γυναίκας-και μάλιστα εξαιρετικής ομορφιάς- δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Έτσι, όταν τις βλέπουμε, έστω και από βίντεο, μας προκαλούν έκπληξη.

Κορίτσια από τη Ρωσία βγαίνουν ημίγυμνα για να προωθήσουν την ασφαλή οδήγηση

Όταν όλα τα άλλα μέσα αποτύχουν να πείσουν τους οδηγούς να ακολουθήσουν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα όσα αναφέρονται στις ταμπέλες, δύο καλλίγραμμα κορίτσια με ψηλά τακούνια, σέξι εσώρουχα και χωρίς …στηθόδεσμο, είναι βέβαιο ότι δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Οι δύο σέξι καλλονές προβάλλοντας τα… σωματικά τους προσόντα, κρατούσαν πινακίδες με τα όρια ταχύτητας επιδεικνύοντάς τα στους Ρώσους οδηγούς που ταξίδευαν κατά μήκος της εθνικής οδού M7 στο Nizhny Novgorod νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η κίνηση αυτή έγινε σε μια προσπάθεια προώθησης της ασφαλούς οδήγησης και της υιοθέτησης των ορίων ταχύτητας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι για πρώτη φορά, την συγκεκριμένη ημέρα, δεν υπήρχαν ατυχήματα ή παραβάσεις των ορίων ταχύτητας που καταγράφονται στους δρόμους της Nizhny Novgorod.

Μοντέλο από την Ουκρανία περπατά μέσω της κυκλοφορίας σε μια πολύ … X-Rated Fashion

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο επαγγελματίας φωτογράφος Andrew Lucas πέρασε την ημέρα του στην ουκρανική πόλη της Οδησσού, λαμβάνοντας πλάνα από ένα όμορφο μοντέλο που ονομάζεται Ekaterina. το οποίο περιφερόταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, άλλοτε ντυμένο επιμελώς, άλλοτε με το σώμα του γυμνό από την μέση και επάνω.

Ακόμα κι αν τα πάντα γίνονται στο όνομα της τέχνης και για τα εξώφυλλα περιοδικών, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολλές οι υποψήφιες νύφες οι οποίες παρακολούθησαν την φωτογράφιση προκειμένου να πάρουν ιδέες για το νυφικό των ονείρων τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου