ΔΙΕΘΝΗ

Για «διαγωνισμό χορήγησης δυνατών φαρμάκων από τους γιατρούς του» μιλά η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον

για-διαγωνισμό-χορήγησης-δυνατών-φα-712290

Οι γιατροί του Μάικλ Τζάκσον, διαγωνίζονταν για το ποιος θα του χορηγήσει τα πιο δυνατά φάρμακα ώστε ο «Βασιλιάς της Ποπ» να μπορεί να αντιμετωπίσει τον «απίστευτο» φόβο του για τον πόνο, υποστήριξε η πρώην σύζυγος του κατά τη διάρκεια ένορκης κατάθεσης στη δίκη για το θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη.

«Ο φόβος του για τον πόνο ήταν απίστευτος. Νομίζω πως οι γιατροί προσπαθούσαν να επωφεληθούν από αυτό», είπε η Ντέμπι Ρόουι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. «Δυστυχώς ορισμένοι από τους γιατρούς αποφάσισαν να δουν ποιος θα δώσει του Μάικλ το πιο δυνατό ηρεμιστικό, όταν αυτός πονούσε», πρόσθεσε.

Η Ρόουι, η οποία σπάνια έχει μιλήσει δημοσίως για τον Τζάκσον, δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης βρισκόταν σε θεραπεία για διάφορες παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου και σοβαρές ουλές από εγκαύματα στο κεφάλι, τα οποία υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας τηλεοπτικής διαφήμισης της Pepsi το 1984.

Η Ρόουι και ο Τζάκσον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως και το 1999 και είναι η μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του «Βασιλιά της Ποπ». Ωστόσο, η Ρόουι δεν έχει την επιμέλεια των παιδιών, τα οποία ζουν με τη γιαγιά τους, Κάθριν Τζάκσον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου