Ισραήλ: Οι αρχές έκλεισαν το αεροδρόμιο του Εϊλάτ κοντά στο Σινά

Τελευταία ενημέρωση: 2013-08-08, 19:55:35
Ισραήλ: Οι αρχές έκλεισαν το αεροδρόμιο του Εϊλάτ κοντά στο Σινά

Κατ’ εντολή του στρατού- Η ενέργεια αυτή συμπίπτει με μια περίοδο που εντείνονται οι ανησυχίες για την κατάσταση ασφαλείας της περιοχής λόγω της δράσης ενόπλων ισλαμιστών στο Σινά.

Οι ισραηλινές αρχές έκλεισαν σήμερα το αεροδρόμιο του Εϊλάτ, κοντά στη χερσόνησο του Σινά, κατ’ εντολή του στρατού, μετέδωσε το δημόσιο ραδιόφωνο του Ισραήλ.

Η Ισραηλινή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε ότι το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας για τις προσγειώσεις αεροσκαφών. Η ενέργεια αυτή συμπίπτει με μια περίοδο που εντείνονται οι ανησυχίες για την κατάσταση ασφαλείας της περιοχής λόγω της δράσης ενόπλων ισλαμιστών στο Σινά.

Τον περασμένο μήνα το Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι ενίσχυσε την άμυνά του κοντά στα νότια σύνορά του με την Αίγυπτο για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες επιθέσεις από ενόπλους που μάχονται τις αιγυπτιακές δυνάμεις στο Σινά.

Η βία στη χερσόνησο του Σινά έχει ενταθεί μετά την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, στις 3 Ιουλίου και σχεδόν καθημερινά αναφέρονται επιθέσεις στην περιοχή.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=