ΔΙΕΘΝΗ

Γατάκι ταξίδεψε Αθήνα-Ζυρίχη στη ρόδα του αεροπλάνου

γατάκι-ταξίδεψε-αθήνα-ζυρίχη-στη-ρόδα-717511

Κανείς δεν ξέρει πώς το γατάκι κατάφερε να επιβιώσει, όμως και ο κτηνίατρος στον οποίο τον μετέφεραν, επιβεβαίωσε ότι ήταν υγιέστατο

Για δύο ολόκληρες ώρες καθηστέρησε την Τετάρτη η πτήση LX1843 από την Αθήνα για την Ζυρίχη.

Οι επιβάτες προσπαθούσαν αρχικά να καταλάβουν ποιο ήταν το πρόβλημα που είχε καθηλώσει το αεροπλάνο τους και σίγουρα δεν περίμεναν να ακούσουν ότι για όλα ευθυνόταν ένα… γατάκι!

Οι υπάλληλοι της εταιρείας αναζήτησαν το μικρό ζώο ακολουθώντας το νιαούρισμά του, ωστόσο, έπειτα από δύο ώρες αναζήτησης και αφού δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν αποφάσισαν να φύγουν για τον προορισμό τους.

Όταν όμως το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Κλότεν διαπιστώθηκε ότι ο γατούλης ειχε ταξιδέψει από την Αθήνα στη Ζυρίχη μέσα στους μπροστινούς τροχούς του αεροπλάνου, όπου η θερμοκρασία πέφτει στους -50 βαθμούς Κελσίου.

Κανείς δεν ξέρει πώς το γατάκι κατάφερε να επιβιώσει, όμως και ο κτηνίατρος στον οποίο τον μετέφεραν επιβεβαίωσε ότι ήταν υγιέστατο.

Τελικά υιοθετήθηκε από τους υπάλληλους της αεροπορικής εταιρείας οι οποίοι τον ονόμασαν Oscar Fox, όπως τα δυο τελευταία γράμματα του τύπου του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδεψε.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου