ΔΙΕΘΝΗ

Βενεζουέλα: Ληστές κόβουν τα μαλλιά γυναικών για να τα πουλήσουν

βενεζουέλα-ληστές-κόβουν-τα-μαλλιά-γυ-717515

Μια ομάδα ληστών γνωστή ως «Πιράνχας» πλησιάζουν γυναίκες με μακριά μαλλιά και με την απειλή όπλου τους ζητούν να τα κάνουν κοτσίδα. Αργότερα κόβουν τα μαλλιά τους και τα πουλάνε σε διάφορα σαλόνια ομορφιάς.

Εαν σκέφτεστε να πάτε μέχρι στη Βενεζουέλα, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε τόσο πολύ για το εάν θα σας κλέψουν το κινητό ή την τσάντα σας, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερα σημασία στα… μαλλιά σας.

Δεν πρόκειται για κάποιο λάθος, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στην πόλη Μαρακαϊμπο της Βενεζουέλα, κυκλοφορεί μια ομάδα ληστών γνωστή ως «Πιράνχας» οι οποίοι πλησιάζουν -σε εμπορικά κέντρα- γυναίκες με μακριά μαλλιά και με την απειλή όπλου τους ζητούν να τα κάνουν κοτσίδα. Αργότερα κόβουν τα μαλλιά τους και τα πουλάνε σε διάφορα σαλόνια ομορφιάς.

Όπως μάλιστα αναφέρει κομμωτής Jhonatan Morales μιλώντας στο Globovision :«Τα τελευταία χρόνια έχει υπαρξει μια αύξηση της τάξεως του 30% είναι στη χρήση extensions. Όμως εμείς δεν αγοράζουμε μαλλιά από πλανόδιους στο δρόμο γιατί δεν γνωρίζουμε την προέλευση τους».

Δηλώσεις για το θέμα έχει κάνει και ο Eveling de Rosales δήμαρχος του Mαρακαϊμπο ο οποίος δεν διαψεύδει τα περιστατικά κλοπής μαλλιών. Δηλώνοντας μάλιστα ότι η πολιτεία έχει αυξήσει την αστυνόμευση σε διάφορες γειτονιές της πόλης για την προστασία των πολιτών.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου