ΔΙΕΘΝΗ

Μακελειό με τέσσερις νεκρούς στο Ντάλας

μακελειό-με-τέσσερις-νεκρούς-στο-ντάλ-717577

Τέσσερις τραυματίες – Εχει συλληφθεί ένας ύποπτος – Τα άτομα που επέζησαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ένας άντρας σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τέσσερις σε δύο διαφορετικά σκηνικά τρόμου, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, στο Ντάλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, η οποία για καλή της τύχη δεν ήταν εκεί… Ωστόσο από την αστυνομία έχει γνωστοποιηθεί ότι στο σημείο σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι δύο, όταν εκείνος άνοιξε πυρ.

Ο αδίστακτος δολοφόνος συνέχισε το έργο του, πηγαίνοντας επτά μίλια πιο κάτω, σε ένα σπίτι στο προάστιο DeSoto, εκεί όπου σκότωσε άλλους δύο και τραυμάτισε άλλους δύο, αφού πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό.

Τα άτομα που επέζησαν από το μακελειό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη, ενώ έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος κατονομάστηκε από τις αρχές ως Έρμπι Μπάουζερ, συνελήφθη σε ένα προάστιο του Ντάλας όπου έχασαν τη ζωή τους τα δύο από τα θύματά του, δήλωσε η Μελίσα Φρανκ, μια υπαξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης του Ντεσότο.

Το φονικό –κατά την διάρκεια του οποίου ο Μπάουζερ φέρεται να πυροδότησε τουλάχιστον έναν εκρηκτικό μηχανισμό, πιθανόν χειροβομβίδα– ξεκίνησε σε ένα οίκημα στο Ντάλας και τερματίστηκε λίγο αργότερα σε ένα άλλο σπίτι, σε απόσταση 11 χλμ., στο Ντεσότο, δήλωσε η Φρανκ.

Τα θύματα δεν κατονομάστηκαν. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι ένα πρώην κορίτσι του δράστη.

Πέραν των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους τραυματίστηκαν τέσσερις ακόμη, περιλαμβανομένων δύο αγοριών 11 και 13 ετών, σύμφωνα με την Φρανκ.

Δεν δόθηκαν πληροφορίες για το παρελθόν του Μπάουζερ, καθώς ακόμη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του, είπε η ίδια.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου