ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πέθανε ο 2χρονος που έγινε «κουμπάρος» στο γάμο των γονιών του

ηπα-πέθανε-ο-2χρονος-που-έγινε-κουμπάρ-718162

Οι γονείς του παντρεύτηκαν νωρίτερα για να προλάβουν να τον κάνουν «κουμπάρο» στον γάμο τους. Ο Λόγκαν Στίβενσον από τις ΗΠΑ που έπασχε από σοβαρή μορφή καρκίνου και είχε λίγες εβδομάδες ζωής, άφησε την τελευταία του πνοή χθες, πριν κλείσει τα 3 έτη.

Το περασμένο Σάββατο, οι γονείς του είχαν οργανώσει μια σύντομη τελετή στο Πίτσμπουργκ για να προλάβουν να τον έχουν «κουμπάρο» στο γάμο τους, καθώς οι γιατροί τους είχαν προειδοποιήσει από τον Ιούλιο, ότι ο μικρός δεν είχε πάνω από 2-3 εβδομάδες ζωής.

Οι γονείς του ήθελαν να τον έχουν μαζί τους στην τελετή και στις οικογενειακές φωτογραφίες.

Η μητέρα του Λόγκαν έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ότι ο γιος της πέθανε στα χέρια της, στις 20.18 (τοπική ώρα) την Δευτέρα: «Είναι με τους αγγέλους και δεν πονάει πια».

Ο Λόγκαν γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2010 και λίγο μετά διαγνώσθηκε με λευχαιμία.

Τον περασμένο Μάρτιο υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση νεφρού που είχε καταστραφεί από όγκο. Τον Ioύλιο, οι εξετάσεις έδειξαν ότι το άλλο του νεφρό έχει επίσης προσβληθεί.

Oι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι ο γιος τους έχει μόνο 2-3 εβδομάδες ζωής και ότι η συνέχιση της θεραπείας δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα. Οι γονείς-τραγικές φιγούρες, αποφάσισαν να επισπεύσουν τον γάμο τους που ήταν προγραμματισμένος για το καλοκαίρι του 2014, προκειμένου για να πάρει μέρος στην τελετή και ο μικρός.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου